Luxury

Nu har några av dom nya bilderna kommit upp från förra veckans plåtning jag gjorde för Feminint.se. Ni har väl inte missat att feminint har  facebook (gilla och ta del av erbjudanden och tävlingar) eller att bästa Ida som driver butiken har en blogg? Det får ni inte missa. Kika in på feminint.se och kika in på bloggen med detsamma! Det är så spännande att följa hennes resa bakom denna lyxiga underklädesbutik och webshop. Ni kan ju kanske ana att hon brinner för fina undies, exklusiva badkläder och annat härligt så som doftljus och liknande. Om ni är i Stockholm måste ni spana in butiken på Sibyllegatan 14, det är som att komma in i ett litet himmelrike. Jag kan tala om att jag vet var jag kommer inhandla mina brudunderkläder.. Den dagen det är dags =) Såå vackra saker, lägg det på minnet! Och ni killar, nu vet ni var ni ska handla presenter till era flickvänner.

Kolla in vilka extremt vackra nattlinnen, jag blir helt till mig. Förstå känslan att kliva upp på morgonen i ett sådant här superfint nattlinne av bästa kvalité, morgonlyx. 

// Last shoot for feminint.se, im so in love with everything. Now all of u guys know what to give your girlfriend for christmas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.