I need you now.

OK, nu har jag kommit till en punkt med bloggen då jag känner att det står lite still. Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag känner att jag måste få en ny kick, det ekar tomt i kommentarsfältet och jag känner till och från att jag inte är så motiverad.

Vad gör vi? Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker är bra med bloggen, vad är det ni gillar i denna blogg? Och så självklart, vad gillar ni inte? Vad vill ni ser mer eller mindre av? Bjuder jag på för lite tips av något slag? För lite outfits? Vad kan jag göra för att denna bloggen ska bli roligare? Jag vill ju att denna bloggen ska vara den absolut bästa såklart och jag har ändå väldigt mycket tid över att lägga på bloggen så nu känner jag att jag vill komma igång lite igen. Antar att det går i perioder men… Tyck till nu!

Jag har tusentals läsare men så himla få som kommenterar, ni vet ju att jag tycker det är jättekul att få feedback, dålig som bra. Halva nöjet med en blogg är att få en slags kommunikation med er, tycker jag! Skriv gärna ner vad jag ska förbättra och vad det är som ni gillar.. så att jag kan fortsätta peppra med det. Stor kram till er alla som kikar in här varje dag!

// I feel that i have reached a point where i need to do something with my blog. I don’t get that much feedback anymore and i don’t feel very motivated either so i want to change it, i need some new blog-energy. So..i wanna know, what do u like with my blog? And what do u don’t like? What do u think i should write more about vs less about? Please give me some feeedback. I need it!

49 reaktioner på “I need you now.”

 • Felicia skriver:

  Mycket tips på kläder, dina outfits! enkla snygga skol-outfits!

 • Matilda skriver:

  Sminktips, skönhet tips, mer outfits, bilder om dina tränings passer, bilder på vad du gör i gym!

 • Alexandra skriver:

  Du får inte sluta Sanne! Vi vill ju ha dig här 🙂
  Jag tycker om att bara allmänt läsa om din vardag.
  Mycket bilder är ju självklart kul, men också dina tankar om stort och smått.
  Inredning är kul, mer sånt!

  KRAM

 • Bella skriver:

  Kanske lite outfits som man kan plocka ihop under de utbudet vi har här i Sundsvall, fortsätta skriva om dina dagar, sminktips, videobloggar… Din vlogg är alltid lika rolig att gå in på!! Kram på dig!

 • Romiyana skriver:

  Lite mer skönhets, skönhetstips och jättegärna lite mer av dagens tips på kläder. Sen gärna dagens outfit varje dag. Men annars tycker jag att du gör ett mkt bra jobb på din blogg 😀

 • Louise skriver:

  Din blogg är den jag läser först, och framför allt flest gånger varje dag! Älskar att läsa om allt du gör, dina tips om mode, skönhet, inredning osv, gamla minnen från LA, dina vardagar och allt. Läser gärna lite mer om dina tankar kring saker och ting, lite mer personliga åsikter om allmänna saker/problem! Annars är du hur grym som helst, blir alltid lika glad och inspirerad när jag läser din blogg. Keep up the good work! KRAM!

 • EMELIE skriver:

  gillar din blogg hur mycket som helst, alltid lika roligt att kika in och se att du skrivet ett nytt inlägg 🙂
  jag vill se fler outfitsbilder med lite bättre bilder kanske, alltså inte så mycket webcam. sen som de andra tjejerna skriver om skönhet, smink, inköp, dina dagar o träning.

 • malin skriver:

  först vill jag säga att du är hur fin som helst och jag älskar din blogg=) vill gärna se mer smink, skönhetstips, dagens outfit & träning..

 • Ninni skriver:

  Jag tycker att du absolut måste börja blogga oftare, det är många gånger det är dagar mellan inläggen eller bara ett inlägg om dagen.
  Vet att du sagt tidigare att du inte kan mobil blogga:) men detta måste de ju fixa åt dig!

 • malin skriver:

  vill läsa om din vardag, ditt nya jobb, massor av dina snygga outfits, partyoutfits nu i höst, dina framtidsplaner, inredning, dina mattips, tips på budgetkläder när man är student.. osv 🙂

 • Yasemin skriver:

  Din blogg är jättebra! Men hade varit roligt om du kunde slänga upp lite mer videobloggar! 🙂 hade även varit roligt och se nån video från din danstid om någon sådan finns då jag själv också älskar dans 😀

 • Elin skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg! Outfits, tips på kläder, hälsa, skönthet allt sånt är jätte kul 🙂

  Jag brukar kommentera men får inte alltid svar, vilket gör att man inte blir så sugen..

  Sen är jag inne varje dag och ibland är det inte uppdaterad på två dagar.. Sen skriver du att ”du är tillbaka” sen inte många dagar senare händer samma sak. Vilket är lite tråkigt.

 • Fanny skriver:

  Skönhetstips och träningstips sitter aldrig fel!

 • Rebecka skriver:

  Hej! Jag skulle gärna vilja läsa mer om skönhetstips, smink, träning och både enkla vardags outfits samt lite mer festliga outfits! Sen skulle jag bli jätte glad om du ville berätta mer om LA och USA, visa bilder och berätta saker 😀

 • Nilla skriver:

  jag skulle vilja veta vad du tyckte om nattljusoljan vitamin b och zink? ser du skillnad eller nånting? 🙂 sen e alltid skönhet, kläder, smink osv kul… 😀 älskar din blogg….. 🙂 ps.. kommenterar aldrig men nu gör jag det för din blogg e såååå bra 😀

 • Evelina skriver:

  Jag kommenterar aldrig, det är inte jag.. Men måste nu. Du inspirerar mig med dina små tips, inom skönhet, träning osv. Gillar dina små hintar om mirakel oljor osv. Jag älskar när du pratar om Simon, hemmet, jobbet.. Jag tror att du inspirerar så mkt mer än vad du tror, helt omedvetet, förstår att du vill ha feedback, men se nått positivt med att de inte kmr hundra kommentarer, o när de kmr så är de vad jag sett mkt positivt.. De måste betyda, tror jag, att du har en fantastisk blogg med massor av läsare.. o du gör det bra, precis som du gör det! Du är inspo för mig, lite förebildsmaterial! Hoppas du tar åt dig, massa kramar! /Evelina

 • Louise skriver:

  Din blogg är grym! Jag läser den slaviskt!! Keep up the good work!! 🙂

 • Daniela skriver:

  Tycker du verkar vara en sån go tjej, du behöver inte ändra nåt för att göra andra nöjd, fortsätt vara den du är! Kram

 • Josefina skriver:

  Hej Sanne! Jag tycker att din blogg är jätte bra som den är! Jag läser den varje dag och ibland fler gånger per dag:) du är personlig, ger tips, outfits och skriver lite om allt möjligt! Jag tror du kan skriva precis vad du vill och om vad du vill och det kommer fortfarande vara intressant. Jag brukar inte kommentera så ofta eftersom att jag är lite lat av mig hehe. Först så måste man skriva i mail, namn och bokstäver och sen sin kommentar så det blir inte så jätte ofta…
  Men jag har en fråga! 😀 mitt namn är josefina, är 17 år och går i gymnasiet. Det är så här, det finns en kille i min parallell klass som jag tycker är snygg och har tyckt det någon månad nu. Han kanske är på G med en tjej och hon är nästan känd modell men jag vet inte, dom kanske bara är kompisar. Men har du något tips? Jag känner han inte och jag ser han bara lite då och då men jag vågar inte ta kontakt med han så då blir det litesvårt…

 • Tjej skriver:

  Mer vardagsliv! Det är roligast och lättast att relatera till:)

 • Linnea skriver:

  mer kläder!!!

 • Anna skriver:

  Det jag gillar med din blogg är dina inspirationstips om allt, från kläder till inredning! Fortsätt med det så är jag nöjd 🙂 Kramar

 • Camilla skriver:

  Inredningstips är toppen och onlinebbutiker med snygga kläder! Jag skulle nästan vilja shoppa inredning med dig till mitt hem, tycker det är svårt att behålla det gamla med ändå nytt i vindsvåningen. Kramar

 • Sofia skriver:

  Tycker att det är för få inlägg, så fort du åker bort nånstans är det tomt på bloggen i flera dagar.. Tappar lusten att kika in här då, eftersom jag vet att du aldrig uppdaterar när du är borta! Annars tycker jag d e en bra blogg, men som sagt, fler inlägg. Dom behöver ju inte va milslånga!

 • Emma skriver:

  Din blogg är riktigt bra! Fortsätt med det du gör 🙂

 • Louise L skriver:

  Hej sanne! Din blogg är superhärlig och man lär verkligen känna DIG i den vilket jag uppskattar! Du verkar ha varit och rest mycket på coola platser och det skulle vara kul om du kunde göra något som ”dagens resa” där du berättar om resor som varit bra och även dåliga! Sedan älsklar jag din klädstil så upp med tips om nyinkomna kläder mm 😀 kram Lollo

 • Maria skriver:

  Hej Sanne!! Gillar fin blogg sypermycket!! Verkligen!!! Men jag tycker att det vore lite kul med videoinlägg! Det blir lite mer ”levande” för läsaren då dvs. man skaffar någon slags förståelse för bloggaren. Förutom det skulle det vara kul att få antingen se någon video eller få läsa ett inlägg om dansen. Det verkar som om det är en stor det av dig:)
  Kram och tack för ev fantastisk blogg!!!!

 • Erica skriver:

  jag gillar att du är jordnära. Vi lever liknande liv och med det menar jag samboliv där båda har flyttat från sina rötter till en ny stad i norr ch det är kul att höra om ert förhållande och er vardag. Gillar även när inspirerar med inredning och outfits!

 • Lovisa skriver:

  Bjud gärna mer på mat tips. Jag har provat en del av dina recept och min sambo älskade fisken 😉 Jag älskar även dina outfits och inredningtsil. Mer sånt annars är det en helt underbar blogg. Jag tittar in här nästan dagligen och jag lovar att bli bättre på kommentera 🙂

 • Amanda skriver:

  Gillar verkligen dina outfitbilder och klädtips du lägger upp så fortsätt med det =D

 • FromFinland skriver:

  Hej Sanne! Jag är inte heller någon som brukar kommentera, men nu var jag också tvungen! Jag följer en massa bloggar, och har dem typ ordnade i en sorts ordningsföljd där de jag gillar mest kommer högst upp och sedan minskar intresset osv osv haha.. men ja, gissa var din ligger? HÖGST UPP! Mina slöa dagar brukar se ut såhär: jag vaknar sent, går och hämtar en kopp kaffe och så sätter jag mig vid datorn och börjar läsa olika bloggar. Känns nästan som ett litet ivrigt pirr i magen när jag ska gå in på din och se ”vad ska sanne göra idag?” SÅ himla kul! Det ger mig en så bra start på dagen 🙂 Så fortsätt absolut med det du gör, det är otroligt hur man kan känna din glädje på sättet du skriver, Inget jag fastnat för förut! Keep up the good work, du är grym tjejen och sååå himla vacker! Kramar från Finland

 • Isabelle skriver:

  Hej Sanne! Tänkte bara säga att din blogg är super som den är och du verkar vara en enormt härlig person! Keep it up 🙂

 • Louise skriver:

  För det första så älskar jag din blogg, allt är bra. Men gärna mer inlägg, men man förstår ju att du har ett liv utanför bloggen och ibland kan blogga mer och ibland mindre. Annars så,
  -mycket skönhetstips kring hud/hår/naglar/smink. alltid kul
  -många outfitbilder!!
  -något inlägg där du berättar om hur du var och såg ut när du var i tonåren vore ju spännande!
  -”10 saker du inte visste om mig”

  du har bästa bloggen av alla klickar in flera gånger om dagen! kramar

 • Louise skriver:

  …Och så videoinlägg av alla olika slag! 🙂

 • Alice skriver:

  Hej Sanne!
  Ett tips är att du kan börja med önskerubrik som jag sett att många andra storbloggare kör just nu.
  Annars fortsätt bara med din stil!
  Kram 🙂

 • Melina skriver:

  Hej Sanne!
  Älskar din blogg. Kort, tycker jag mer ”dagens” mer ”bloppis”
  kramar

 • Caroline skriver:

  Sminktips och träningstips, typ hur man kommer igång med träningen, när du tränar, hur man håller motivationen uppe!

 • Matilda skriver:

  Videoinlägg!!!

  Sedan tips om skönhet och outfits! Du kanske typ inte bara behöver köra dom vanliga vardags och fest… utan ta olika scenarion! Typ stranden, poolfest, kontoret, fika på cafe, shoppingoutfit! Det skulle verkligen inspirera många!

  Men jag tycker det viktigaste att du lägger ner mycket personlighet, detta är Sannes blogg, därför vi läserare klickar in här. Det är inte bara om tips med styling utan din perosnlighet och liv. Vi vill läsa!

 • Matilda skriver:

  Videoinlägg!!!

  Sedan tips om skönhet och outfits! Du kanske typ inte bara behöver köra dom vanliga vardags och fest… utan ta olika scenarion! Typ stranden, poolfest, kontoret, fika på cafe, shoppingoutfit! Det skulle verkligen inspirera många!

  Men jag tycker det viktigaste att du lägger ner mycket personlighet, detta är Sannes blogg, därför vi läserare klickar in här. Det är inte bara om tips med styling utan din perosnlighet och liv. Vi vill läsa!

 • Johanna skriver:

  Jag älskar att din blogg är lite varierad med vardag, mode, skönhet och träning! Men om jag skulle vilja se mer av något så skulle jag gärna få mer mode-insop-bilder. Kul med info om resor också, tillbakablickar 🙂 Tack i alla fall för en bra blogg! 😀

 • Johanna skriver:

  Jag älskar att din blogg är lite varierad med vardag, mode, skönhet och träning! Men om jag skulle vilja se mer av något så skulle jag gärna få mer mode-insop-bilder. Kul med info om resor också, tillbakablickar 🙂 Tack i alla fall för en bra blogg! 😀

 • Bra skriver:

  Jag blir alltid på bra humör när jag går in på din blogg, älskar dina peppande inlägg som motiverar mig till att gå till gymmet eller göra sånt jag hur skutit upp. Dina inlägg om kläder och outfits är också helt underbara! Så träning, kläder, inspiration och pepp vill jag se! Och så massa personlighet såklart 🙂

 • Anna skriver:

  Mer outfit bilder!! Och gärna bättre kvalité på bilderna du tar 🙂 Just nu känns de ofta väldigt oinspirerade. Sen vore det kul om du uppdaterade oftare. Annars bra blogg! Kram

 • Johanna skriver:

  Läser din blogg varje dag! Det jag gillar är när du ger tips av olika slag, tex träning, kläder och hudvård. Sen gillar jag när du lägger ut bilder på dig själv och visar vad du har på dig, inspirerande! Tack för en jättebra blogg! Kram 🙂

 • Emma skriver:

  Jag älskar att gå in på din blogg! Jag blir alltid så inspirerad. Du verkar ha sådan energi och livssglädje, dessutom klär du dig i precis min smak. Det finns ingenting som du tar på dig som jag inte skulle kunna hoppa i själv 🙂 Jag skulle vilja ha lite fler outfitbilder annars tycker jag om bloggen precis som den är! Personlig, massa bra tips och inspirerande. Precis som en blogg ska vara enligt mig. Fortsätt så! 🙂

 • Ida skriver:

  fortsätt samma stil som nu! tycker det är jättebra 🙂 kram

 • Jennifer skriver:

  Jag är värdelös på att kommentera 🙂 Har läst bloggar i flera år men bara kommenterat en handfull gånger. Nu kände jag att jag var tvungen eftersom jag verkligen gillar din blogg. Det jag gillar mest är alla dina outfits, det är helt klart favoriten. Jag gillar din stil både på kläder och inredning. För att vidareutveckla dig kanske du borde ta upp mer verkliga problem? Men du kanske inte vill ha den vinkeln. T.ex. sambolivet kan inte alltid vara en dans på rosor, tips och trix i vardagslivet?

  Jag är en lika go och glad person som du för det mesta, men även jag har motgångar och deppiga dagar.

  Om jag ska säga nåt du borde ”undvika” så är det LA-snacket… Det var jätteintressant i början, men nu har du visat alla bilder flera gånger om och ja, man har hört det helt enkelt. Kritik är alltid bra åt båda hållen 🙂 Det värsta som finns är folk som inte vågar säga ifrån, så jag hoppas du inte tar illa upp.

  Hoppas det ska vara till någon hjälp 🙂 Du är grym!!

 • Agnes skriver:

  Älskar dina skönhetstips!! Mera 😀

 • Sarah skriver:

  Love it when you post your look of the day, your purchases and pictures of your partys !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.