Brown vs brown

Jag skulle upp 09.00 och gymma idag, vet inte riktigt vad som hände men regnet öste ner utanför fönstret och duntäcket har aldrig varit så skönt. Jag blev kvar. Dåligt, jag vet men jag var verkligen inte alls sugen. Känner mig rätt låg idag, inte särskilt sugen på någonting mer än att titta filmer och äta glass. Det måste vara regnet som talar!

Any ways, jag ska faktiskt iväg och jobba nu om 30 minuter, kommer säkert få en liten energikick av det. Jag blir alltid piggare och gladare av att träffa folk och få känna mig lite behövd på något sätt. Jag tror det blir bra det här. Dags att fälla upp paraplyt för en kaffe och något snabbt att äta måste ner i magen. Talk later!

PS. Sminkvideo kommer upp denna veckan och även en minibloppis. Puss.

// Now im off to work. Not feeling for anything today really, it’s raiting outside and i just wanna watch movies and eat ice cream. I think im gonna get some energy from working tho, love meeting ppl and feel alive. Talk later!

Btw, my make up video is coming up this week..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.