Keep calm and have a spa night

Här kommer en liten titt i vårt (kanske ska kalla det mitt? =D) badrumsskåp, känns som majoriteten är mina produkter. Vore i och för sig kanske konstigt annars? Mr har ju liksom sin tandborste i sin necessär och det är väl allt han är i behov av haha!

 Idag inhandlade jag en inpackning från Morroccan Oil, använder deras olja dagligen och jag provade faktiskt den inpackningen för drygt ett år sedan och jag gillade den jättemycket.. Ja och idag kom jag till skott och inhandlade den. Jag tog ett litet spa-break mitt i vår ”grabbkväll” Vi ska äta hemmagjorda hamburgare och titta på fotboll.

Ett tips till er när ni lägger inpackning. Schamponera håret, lägg inpackningen, borsta igenom håret med inpackningen i, låt det gå ca 15-30 minuter, jag brukar springa runt med det i håret medan jag pysslar med något annat, typ dammsuga eller något sådant. Skölj ur och sedan tar du balsam och sköljer ur. Voila! Låt självtorka, mirakelkur. Gör detta någon gång i veckan som kommer du få riktigt friskt och fint hår, ja i kombination med att toppa håret och inte använda för mycket värmetänger!

Näe nu ska jag färga brynen och lacka tassarna. Puss på er!

// Sneak peek from our bathroom. Feels like all the products are mine? Mr needs his tooth brush.. that’s it =) We r having a boy-night, watching soccer and eating burgers so i felt a little spa-break was a genius idea.

6 reaktioner på “Keep calm and have a spa night”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.