The show must go on..

Nu ligger jag och My helt utslagna i soffan framför Water for elephants. Vi är riktigt lata efter den hel dag på Birsta, vi har strosat i flera timmar och jag lyckades få med mig denna fina tröjan hem. Blev jättebra till mina färger och SÅ fin till dom bruna bootsen jag kör på just nu, lovar att presentera dom för er i morgon. 

Just nu inväntar vi våra herrars match på tv och även vår sushi vi just beställt hem, älskar citat på mat24.se ”Love to cook but not today” Det passar alldeles ypperligt in på denna lata söndag.

// Now me and My are so exhausted, we have been walking around in a shopping mall all day and i actually bought this lovely sweater, love the color and it looked so good with my brown boots. Ill show u guys tom! We are waiting for our bf’s game to start on tv and also for our food to come.. home delivery today, so so lazy.

3 reaktioner på “The show must go on..”

 • Lovisa skriver:

  Du är så himla snygg tjejen! Förresten jag tänkte beställa min första Zara jacka. Tycker de är normala i storlekerna? Tacksam för svar 🙂

  • sanne skriver:

   Hej! Ja jag uppfattar Zaras storlekar som väldigt exakta, jag har inte köpt en jacka där på länge nu men senaste gångerna jag provat brukar den storlek jag har alltid att passa =) kram

 • Lovisa skriver:

  Oj. Såg att jag skrev fel. Jag menar såklart om du tycker dem är normala i storlekarna? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.