Lumber-jack

Det är jag och skogshuggarskjortan idag. Mr åkte iväg efter att vi tillsammans med lite andra åt en lunch på O’learys. Nu är herrarna iväg igen och vi alla flickvänner ska ses hemma hos Ida för att äta och mysa i soffan. Hoppas ni får en mysig lördagskväll! <3

// Now our bf’s have left town again, game away tom so tonight im meeting up with all the girls for some nice food and girltalk. Hope ur having a wonderful night! <3

5 reaktioner på “Lumber-jack”

 • Felicia skriver:

  Du är så otroligt fin Sanne!
  Jag ser hur dina ögon glimtar så fint in i kameran…
  Då har jag en fråga, vad använder du för Mascara?

  Kram, Felicia

 • Felicia skriver:

  Du är så otroligt fin Sanne!
  Jag en fråga, vad använder du för Mascara?

  Kram, Felicia

 • Elin skriver:

  Åh, vilken fin skjorta! Vart och när köpte du den? 🙂
  Älskar din blogg, kram Elin

 • Christine skriver:

  Jättesnygg skjorta!

 • Louise skriver:

  Hejhejhej, har nu precis fyllt 18 och går sista året på gymnasiet och har fått för mig – precis som du, att åka till Los Angeles nästa höst!! Har du några tips för mig? Hur ska man göra med boende? Ska man välja San Diego, Santa Barbara eller Santa Monica?? Vet du några för- och nackdelar? Ska jag åka helt själv, eller en kompis att hänga på samma grej? Hur är det med svenskar, är det jättemånga så det blir som att man typ hänger mestadels med svenskar? Massvis med kramar, och skulle verkligen bli himla glad för ett svar kring detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.