Sannealexandra.com

Era önskemål- min lag! Ni har önskat tips på kappor och här kommer mina favoriter i höst. Hoppas något faller er i smaken! Mina personliga favoriter är den marinblå/svarta från Mango, den tweedade i brunt från Dorothyperkins.com och den militärgröna från Zara- 10 poängare.

// My fav coats this autumn. Like it?

 

1 reaktion på “Sannealexandra.com”

 • Jessica skriver:

  Hej Sanne!
  Jag har en ganska personlig fråga till dig som jag hoppas du kan svara på så ärligt som möjligt!
  Jag är en tjej som varit storleken större nu i ett par år på grund av p piller och skit. Jag är inte överviktig, men har storlek L eller XL i vissa kläder.
  Jag får ofta höra att jag är söt ändå, men har aldrig riktigt känt att jag duger eftersom jag är en tjej med kurvor, riktiga kurvor.
  Jag skulle bara vilja höra från dig vad du tycker?
  Jag vet att man säger att ” varje storlek är vacker” men du som är så smal, har du någonsin sett att en kurvig tjej kan få en snygg kille ? För enligt mig har det aldrig hänt.
  Du är ju så vacker så att det gör ont att kolla på dig, och din kropp är min drömkropp, men om man nu har en kropp som jag, med höfter, bröst och ja.. lite större så att säga, tror du att man kan sticka ut ur mängden ändå?
  Hur ska man klä sig för att kunna framhäva sitt utseende i den grad att man kanske kan vara lika snygg som alla de där ”populära” tjejerna med kroppar som många klassar som ”snygg” i dagens samhälle.
  Jag skulle bara vilja höra ett ärligt svar, inte det vanliga om att alla är lika fina osv, för det vet jag inte är sant. Men vad säger du i denna frågan?
  Kan en kurvig tjej vara lika vacker som en smal tjej?

  Kram, du har en av de bästa bloggarna jag vet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.