Part I

Eftersom det blev en hel del frågor denna gång så svarar jag på hälften av era frågor här och nu och resten kommer upp i morgon. Hoppas ni har förståelse med det och att ni blir nöjda med era svar! =)

// Here are the first part of all the answers..

Anna
hur kan du hålla dig i så fin form?:) tips? så vacker och fin! overklig är du

Hej Anna! Jag har nog bra gener och en bra grund eftersom jag alltid varit väldigt aktiv, har rört på mig sedan jag var 3 år. Över lag så äter jag allt och tränar men moffar inte i onödan, köper inte hem godis och chips bara för att utan äter det jag är sugen på med måtta. Jag har en sund inställning till mat och träning! Jag har även alltid haft intresse för kost och träning och strävar efter att både se så bra ut som möjligt OCH må så bra med mig själv som möjligt. Det är inte alltid lätt att hitta dit men hitta dina egna knep, tyck om dig själv som du är och jämför dig aldrig någonsin med någon annan, waste of time. Tack och stor kram!!

Anna
Hej Sanne! Tack för en oerhört inspirerande blogg :)
Har du några tips på snygga men billiga boots för hösten? (runt eller gärna under 1000-lappen)
Kram

Hej! Tack så hemskt mycket!! Ja, absolut. Dessa från Scorett är fina men även dessa och även dessa från Mango. Dom här stövlarna från Zara är riktigt fina. Hoppas du gillar dom! Kram kram

Jessica
Hej Sanne!
tack för en underbar blogg!
Jag skulle bara vilja att du kanske kan skriva ett inlägg om hur du och Simon träffades, och kanske hur ditt kärleksliv såg ut innan honom?
Har för mig att jag läst något inlägg om det men jag tycker det är så himla roligt med kärlekshistorier så ett inlägg med bilder från kvällen ni träffades, vad ni gjorde första gången ni träffades själva, hur det lixom blev ni två!
Ni är ett sådant snyggt par så en utfärlig vidning av hur ni två blev ett skulle vara så roligt!
hur du kände inför att träffa honom, om ni haft ögonen på varandra innan! beskriv det som om att gå tillbaka i tiden! hur det kändes att kanske se honom bland allt fok första gången ni träffades och så!
Ni är ett ursnyggt par och verkar ha så roligt ihop!
Hälsa Simon lycka till med fotbollen och för dig håller jag tummarna på alla plan!

Puss och kram!

Hej Jessica! Tack kära du.
Absolut, jag tror jag gjort det, får göra det igen- håll utkik! Slänger upp ett inlägg om oss två inom kort. Stor kram!

Sofia

Jag vaknar många gånger och känner att jag har en dålig dag och att allt går fel. Främst för att jag oftast dom dagarna känner mig ful, mitt hår kan se livlöst ut osvosv. Men jag undrar om du någonsin har såna dagar eller känner dig så eftersom du alltid är så pass fin?

Kram

Hej! Jag har också sådana dagar, absolut, det har nog alla tror jag. Man känner sig ju inte alltid på topp, när det gäller varken jobb, sitt utseeende eller bara livet över lag. Ett tips är dessa dagar att bara försöka sudda ut alla dumma tankar för dom gör ju bara att du trycker ner dig själv, helt i onödan! Jag brukar antingen köra en sminkfri dag dessa dagar och verkligen ta hand om mig själv, lägga en ansiktsmask, hårinpackning, mysa med mig själv- sätta på en riktigt bra film och äta något riktigt gott, bara glömma utseendet helt totalt och bara ta hand om mig själv brukar jag tänka att det är en liten ”mellandag” som gör att jag kommer att stråååla dagen efter eller så brukar jag ta en dusch och styra upp mig själv, ta på mig något jag verkligen trivs i och piffa till mig lite extra. Ett annat tips är att bara strunta fullständigt i alla dumma tankar, för det är bara tankar och möta upp en vän för att få prata av sig lite, fokusera på annat helt enkelt istället för att fokusera på att du har just en dålig dag.. =) Ditt utseende får aldrig stoppa dig från att hitta på saker, dina dumma tankar ska du fokusera på att få bort!! Kram kram!

Sophie

Hi Sanne, im a UK reader! i love your blog

What do you eat most days/typical diet?

thanks ! x

Hi Sophie! Oh it depends on what day it is.. i don’t go for a strict diet i just eat what ever i like, mostly healthy food. I try to eat  a lot of proteins. I eat a lot of fish, i think like 3 times a week but also a lot of chicken, meet and sausage. I let my self eat everything but i don’t eat just because.. i eat what i feel for eating. I do not exclude anything, i eat carbs such as pasta, rice and potatoes but not super super much.. I try to eat as healthy i can without excluding anything=) Xo

Anna
Hej Sanne, jattefin blogg du har ! Undrar hur du kom med i miss world sweden tavlingen ? var det du som sokte eller kontakte de dig ? hur gick hela processen till ? hade varit kul att hora! :)

Hej! Tack så mycket =) Jag blev anmäld! En omröstning satt igång och jag lyckades marknadsföra mig och ta mig enda till campet som pågick i två veckor där vi alla finalister fick göra en massa kul innan finalen gick av stapeln. Vi hade allt från mikrofonteknik, high heel school till föreläsningar inom välgörenhet. En riktigt rolig upplevelse! Kram kram!

Frida
Ett kollage med kappor skulle var roligt!! Både raka men även lite mer feminina med markerad midja.

Hallå! Kommer upp i morgon, kram kram!

Karin
Vad följer du för serier?
Gärna mer info om dina träningsövningar;)
Ett kollage med snygga stövlar:)

Hej Karin!
Nu när hösten är här har jag och Mr plötsligt börjar följt en massa serier, jag brukar inte vara en tvtjej men nu när det blir kallt och jag spenderar mycket tid inne så har jag fastnat för Xfactor, Ensam mamma söker, Bonde söker fru och nu börjar ju även Project Runway och Solsidan som jag garanterat kommer att börja följa! =) Träningsövningar lovar jag bli bättre på att uppdatera er med så for jag är frisk igen! Slänger upp ett kollage med stövlar på onsdag! Kram

Dinchi
Hej Sanne!^Jag tycker du har en riktigt fin blogg, fortsätt så. Det du skulle kunna skriva mer om är träning och kanske skriva lite om kärlek. Har du fått ditt hjärta krossat någon gång? Kanske dela det med oss läsare i sådana fall genom att skriva ner det som en berättelse (om du vill så klart). Du kan också lägga upp olika kärlekscitat, tror många uppskattar sånt. Sedan kan du också ha olika teman på din blogg, kanske tisdagar är dagar då du tipsar om smink, onsdagar då du tipsar om träning, torsdagar då du tipsar om kläder osv.
Det är bara förslag, så hoppas du ej tar illa vid eller så.
Ha det gött :) ta hand om dig!! Kramar 

Hej! Tack så mycket, vad glad jag blir! Ja vilken bra idé med teman, det ska jag komma ihåg och absolut fundera på! Jag tar inte illa vid mig utan uppskattar tipset. Kram kram

Ellen
Jag undrar vad du jobbar med eller har du inget jobb just nu? Vad gör din pojkvän? Hur har ni råd att bo i en sådan fin lägenhet om du inte har ett jobb? (Inget illa menat) vad har du jobbat med efter du slutade skolan? Förresten så är du skit söt och följer din blogg nästintill varje dag! :-) 

Hej Ellen! Jag ströjobbar lite, modellar lite då och då och så hjälper jag till på Uniprice, med Notme och så har jag ju även bloggen så jag jobbar litegrann men har inget heltidsjobb. Jag letar dock efter ett! Sedan jag slutade skolan så har jag jobbat på JC och Style by Tyra i Stockholm. Under min skoltid var jag danslärare i 6 år och jobbade även på ett café under två sommarlov. Pengar vill jag inte prata om men vi klarar oss, min pojkvän är fotbollsproffs. Tack så mycket! Stor kram

Johanna

Hej Sanne!

Jag och min pojkvän ska till LA runt nyår. Och jag undrar vad man ska packa med sig för kläder? Är det bad&solväder, eller lite kallare jackväder? :)

Tack för en bra och inspirerande blogg!

Hej Johanna! Kul!! Glöm inte läsa igenom min L.A-guide innan! Jag och Mr kommer antingen att åka dit i slutet av november/början av December eller över nyår, vi ska boka biljetter snart så vi kanske stöter på varandra där =) Det är inte sommar där då utan packa med jackor till kvällarna, tänk svensk vår/början på hösten. Inget badväder men när solen skiner är det skönt, du kan ju sitta ute liksom! På dagarna kan du gå i klänning utan att frysa men du bör ha en jacka och jeans funkar bra, det är alltså inte stekhett.. Kan regna, det är ungefär den enda gången på året det regnar tyvärr men det får vi hoppas att vi slipper! Kram kram

Matilda

Hejsan Sanne,

Jag vet att pengar och ekonomi är ett privat ämne, men jag tycker det är facinerade att man inte går till ett jobb! Missförstå mig inte!
Det jag menar rutin med att gå till jobb, jag emnar vi som läsare ser egentligen aldrig att du jobbar förutom modelgrejjer du gör!

kan du inte förklara vad du jobbar med, hur funkar det? Går man runt på det med ett hushålla att jobba som du gör? Är blogg jobb/inkomst?
Förklara gärna!

Hej Matilda!
Jag jobbar timmar för Uniprice, hjälper dom med deras modekategorier. Jag jobbar även med Notme och får betalt för bloggen, jag jobbar alltså timmar men har inget heltidsjobb. Jag klarar mig! =) Kram kram

Sofin
Träningstips för rumpa och ben/vader. :)

Ska absolut slänga upp en massa träningstips, vänta ni bara. Håll utkik här i bloggen för så fort jag är frisk ska kameran med till gymmet! Kram

Elin
Kan du inte lägga upp videoklipp på när du dansar om du har några sånna? :)
Du inspierar mig!

Hej!! Jag vet att det finns men inte var, måste leta upp gamla videos så skulle jag absolut kunna visa. Har tyvärr inga här på min dator så har inga att dela med mig av nu.. Om jag hittar någon slänger jag upp den! Tack, vad roligt att höra. Kramis

Linnea
Jag undrar vad ditt bästa tips är för bättre självförtroende?

Hej Linnea! Helt klart att följa dina drömmar, utmana dig själv och omge dig själv med energigivande vänner- dina vänner ska ge dig energi, peppa dig och vilja dig väl, inte tvärtom. Försök att inte ”snåla” på livet utan ta för dig utav det goda, våga ta chanser, våga sök den där kursen, våga haka på det där jobbet du vill, våga chansa på att prata med den där killen, jag lovar att det i slutändan kommer att ge resultat och att du kommer att trivas bättre med dig själv! Kram kram

Sara
Skulle jättegärna ha lite tips på festkläder nu när det blir lite kallare ute… tycker det är jättesvårt att klä sig för party när man inte längre kan springa runt i fina klänningar och bara ben :( Tack för en bra blogg, du inspirerar!

Ja! Jag tipsar gärna, festkategorin känner jag mig rätt så säker på ändå =) Älskar att klä upp mig. Ett inlägg kommer på torsdag! Tack och kram!!

Emmie

Hej Sanne! Skriver lite tips och frågor här nedan :)
1. Stickade, billiga och fina tröjor
2. Boots, helst under 500-lappen
3. Hur får man slanka ben? (långa muskler antar jag)
4. Hur lyfter man sin rumpa och får den rund och fast?
5. Dina bästa styrkeövningar?
6. Höstfrisyrer
7. Skolsminkning till hösten
8. Vanliga outfits nu till hösten (gärna mycket collage och så)
9. Ditt bästa pluggtips?
10. Jag är väldigt stressad för prov och så i skolan, och det känns som jag inte hinner med allt. Hur ska jag få in träningen, kompisar och skola i mitt liv?
11. Bästa tipset för bra kondition
12. Hur får jag fast kropp? (ge tips)
13. Jag vill gärna få bort lite dubbelhaka, hur får man bort det?

Kram Sanne, och tack för en superbra blogg!

Hej Emmie!
1. Titta in på Gina Tricot, BikBok och Cubus där kryllar det just nu av stickade fina tröjor för riktigt fina priser. Mitt tips är att satsa på vinrött, mörkgrönt, marinblått, svart och grått.
2.  Dom här skulle jag köpt om jag var du. Snygga och SÅ prisvärda! Alternativt dessa, också jättefina.
3.  Ett superbra sätt är ju genom dans, där får du endast slanka muskler. Annars funkar det ju att springa alternativt gå till gymmet och köra med maskinerna för ben, glöm inte att du bör köra med lätt vikt och många repetitioner. Det gör jag när jag är på gymmet, vill inte heller ha ”bulliga” muskler.
4.  Benböj är ju super för rumpan, båda rakt ner och ”utfall”. Men även övningen jag förklarade för ett tag sedan. Du lägger dig på en bänk på mage så att höften precis ligger vid kanten och sedan lyfter du rumpan och benen uppåt, det är svinjobbigt och bränner verkligen i rumpan och baksida lår. Annars ännu en gång- dans alltså.. Man får riktigt bra muskler!
5. Hmm.. Jag gillar att jobba med pilatesbollen för att stärka core musklerna, det är viktigt och jag tycker den är effektiv. Lägg dig ner som om du ska göra en armhävning men med fötterna på pilatesbollen, rulla in bollen med hjälp av benen mot dig och när du är längst ut så skiftar du bollen åt sidorna, såå jobbigt för magen och ryggen. Jag gillar även att göra benböj med skivstånd, använder mig av lätta vikter såklart, känns väldigt effektiv för ben, rumpa men även magen och ryggen.
6. Jadu, jag kör ju nästan alltid på samma frisyr så jag är kanske inte rätt person att fråga men jag skulle säga en riktigt snygg page. Det önskar jag att jag vågade ge mig in på ibland. Jag kommer att satsa på lite blandade slingor så jag får en naturligt blond, snygg färg och varva med snedfläta, utsläppt och hög hästsvans.
7. En naturlig sminkning och inte för mycket solpuder nu när dom flesta av oss börjar bli bleka. Jag kommer köra på en helt vanlig naturlig sminkning med fin bas, solpuder i en ljusare ton, lite rouge, mascara och brun kajal.
8. Kollage kommer varje vecka och även tips på vanliga outfits. Jag kommer även bli bättre på att slänga upp outfits på mig själv så förhoppningsvis kan du inspireras av det också!
9. Att faktiskt göra det, inga ursäkter. Sätt dig ner och make it happen, jag försökte alltid smita lite smått från mina skolböcker, pysslade med annat men när man väl sätter sig och avsätter en tid för när man ska vara klar så pluggar man ju verkligen, man har inget val. Sätt dig i ett rum utan dator, mobil och tv så lovar jag att det kommer flyta på =) Belöna dig med något efteråt ibland så kanske det känns enklare. Att plugga med en vän tyckte jag funkade också, bara det är en vän du kan sitta tyst tillsammans med =)
10. Du får planera, du hinner! Ibland blir det stressigt men försök att planera allt så gott du kan, vissa dagar kanske du inte hinner med både plugg, vänner och träning så då får du planera om lite, kanske ta vännerna den dagen, träningen dom dagarna och planera in när du behöver plugga inför prov.
11. Börja i din egen takt. Börja med att springa låt oss säga en kvart och öka successivt, tvinga dit inte utan låt det ta den tid det tar. Det kommer att gå framåt! =)
12. Ät ordentligt och rör på dig! Det är det enda alternativet. Du måste bygga muskler för att din kropp ska bli stark och fast men om du inte vill bli jättemusklig och biffig bör du träna med lätta vikter och många repetitioner. Jag tror även på powerwalks, ofta. Jag har sett många komma i form med hjälp av det i kombination med bra mat och annan träning.
13. Man kan inte punktförbränna så kör på med din träning så försvinner den säkert, många är ju lite rundare i ansiktet när man är yngre, jag var väldigt rund i ansiktet när jag var tonåring, det försvann med åren!=)
Stor kram!!

1 reaktion på “Part I”

  • Johanna skriver:

    Tack för svaret ang LA och klädsel 🙂 Mycket hjälpsamt! Va roligt om ni också skulle åka dit! Jag har läst din LA-guide och tack för den! Rikgit bra 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.