No good feeling.

Igår kväll började en förkylning smyga sig på och i natt bröt den ut, jag har sovit superdåligt i natt och näsan rinner och huvudet värker. Trist! Men en förkylning brukar jag nästan alltid lyckas dra på mig under hösten/vintern så jag hoppas denna inte blir långvarig och att jag slipper undan feber, det tror jag nog eftersom jag inte har någon ännu.

Sitter hemma hos mina föräldrar, har just tagit en lång varm dusch och ska snart börja dra mig hemåt, åker tillbaka hem till mitt hjärta idag. Svaren på frågestunden kommer upp under dagen så stay tuned!

LOVE, S

// Im sick.. boo. Slept really bad tonight and i don’t feel good at all. Right now im at my parents house, are gonna pack all my things and go back to my love soon. All your questions are going to be respond today so stay tuned. LOVE,S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.