Look of the day

Jacket MQ, Tee H&M, Scarf LV, Sunnies Ray Ban.

 

7 reaktioner på “Look of the day”

 • Alexandra skriver:

  Hej Sanne,
  ville bara säga att det finns ett konto på facebook som använder dina bilder. Kolla in Meleke Fishekxhiu och kolla runt bland bilderna både i albumet och på profilbilden.
  Den här persones vänner har även stulit bilder från Denise men såg att de även tagit en bild på mig och min pappa.. helt sjukt!! Tänkte att du ville veta..

  Tack för en bra blogg i alla fall 🙂 Kram

 • Alexandra skriver:

  Ja vet, de är helt sjukt! Om du kollar in Artur gashi (pappa till kea gashi enl Facebook ) och kollar på hans profilbilder. Den lilla profilbilden är en bild på mig och min pappa från 2009!!! Bland dem bilderna finns bilder på Denise och hennes pappa men även en som jag tror är på dig och din pappa! Hjälp till att anmäla det kontot också! Usch vilka sjuka människor..,, kram

 • Paulina skriver:

  Is that leather jacket still available? I absolutely love it!!!

 • Paulina skriver:

  is that leather jacket still available? i love it so much! kram 🙂

 • Paulina skriver:

  is that leather jacket still available? i love it so much! kram 🙂

 • Viktoria skriver:

  Hej Sanne! Först och främst vill jag bara säga att din blogg äger! Och du verkar var en super bra och fin person! Du är en super bra ”role model” (om man säger så) för alla unga tjejer som läser din blogg. Du blog är bäst och jag älskar din still. Måste också bara passa på och säga vart kommer scarfsen ifrån, som du har på dig på bilden?
  Kramar Viktoria 14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.