Live, laugh, love

Trots en natt med dålig sömn så har jag reda hunnit gått en PW i solen med My och städat här hemma. Nu ska jag och Mr avnjuta en lunch i solen innan han ska iväg på träning och jag ska sätta mig och jobba online med Uniprice ett par timmar.

Glöm inte att frågestunden finns kvar och att jag slänger upp svaren på söndag. Under dagen kommer jag bjuda på en massa härliga inlägg, look of the day, heta tips och lite inredningsprylar jag bara måste klicka hem.

LOVE,S

// Even tho its just 12 am and i slept really bad i have already been out on a PW in the sun and cleaned the apt. Now me and Mr are going to have a nice lunch bef he’s leaving for work and im gonna spend some hours in front of the computer with my job Uniprice. Stay tuned lovers, im gonna post a lot of inspiring posts today. Love!

Me right now.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.