Rysare..

Vilken rysare! Idag mötte grabbarna serieledarna Elfsborg. Jag hade en bra känsla i magen innan matchen och i första halvlek var Sundsvall SÅ bra, helt magiska. Ett mål blev bortdömt trots att varken vi hemma i tvsoffan eller tv kommentatorerna tyckte att det var rättvist, offside var det sista jag tyckte att det var men men, en vinst skulle killarna kunnat haft med sig hem och det känns självklart surt.

I 28e minuten fick Kevin Walker rött kort, väldigt mycket delade åsikter om det men det var inte så mycket att göra åt. Här började nerverna självklart att härja, en man mindre på plan och ett väldigt hetsigt Elfsborg. När det var några minuter kvar var både Elfsborg och Sundsvall på väg att avgöra men icke utan grabbarna lyckades hålla kvar nollan hela matchen och resultatet blev 0-0. Så himla grymt jobbat på bortaplan mot ett sådant storlag. Simon var grym som alltid, jag är så stolt! På onsdag är det dags igen..

// What a game today. Omg. It was so so stressful but it ended 0-0 so we are very happy about it. New game on wednesday..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.