My Sunday

Spenderade morgonen i soffan med My och god frukost sedan sprang jag över till Ida för att se fotbollsmatchen hemma med några av tjejerna från laget, där bjöds det på Vårullar och Gino (ni hör ju!!) och nu sitter jag hemma hos My och myser i soffan medan hon står i köket och lagar middag, vilka vänner jag har va! Jag är bra bortskämd jag och ikväll får jag inte ens vistas i köket.. I bakgrunden hör jag på Sporten hur dom pratar om dagens match, pjuh.. fortfarande lite hjärtklappning.

En bättre look of the day kommer, här kommer några kassa mobilbilder så länge. Visst matchar jag brandsläckaren bra?

// Started this sunday in my coach with My, watched tv and had a cozy breakfast. Then i went to Ida to watch the game, she served amazing spring rolls and Gino (berries with white chocolate and vanilla ice-cream, yes it’s the best) Now I’m at My’s house watching tv while she’s cooking dinner, i know i have amazing friends. She won’t even let me be in the kitchen..

5 reaktioner på “My Sunday”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.