Wishlist and huge cravings.

Cravings är något jag lider av, ständigt! Trots det har jag blivit mycket bättre på att inte shoppa, jag vet liksom att det alltid finns en massa fint jag skulle vilja ha men allt går ju faktiskt inte att köpa (nähe?) Men hur som helst, jackan nedan gör att jag nästan dreglar.. Den är dessutom nedsatt på hälften så den känns ju nästan som en investering haha. Kliar något oerhört i fingrarna när jag tittar på den och när jag börjar fantisera om hur jag skulle matcha den och hur mycket gladare jag skulle bli med den så är jag så nära på att klicka hem den! (Så dumt tänkt, sådant gör en bara lycklig för stunden)

Jag tänkte dela med mig av min önskelista just nu, detta är vad jag skulle vilja inhandla på stört. Skulle dock INTE inhandla jeansen eller väskan, inte ens om jag var dundermiljonär men ett par snarlika skinnbyxor och väska vill jag ha. Om det är någon av er som har några tusenlappar över.. enjoy shoppin =)

// Huge cravings on everything below and the jacket drives me crazy. SO IN LOVE, need help!!

Inköpsställen:

2 reaktioner på “Wishlist and huge cravings.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.