One of those days..

Förlåt för dålig uppdatering, dagen bara sprang förbi. En promenad i höstsolen i morse, jobb på Uniprice, massa mail och telefonsamtal fram och tillbaka angående jobb i höst (kommer bli en hel del farande och flängande för mig igen) och haft det bra med mitt hjärta som är ledig idag. Vi har gjort sådant där som vi inte är så sugna på när han kommer hem från träningen, typ storhandlat (vi slog rekord!!) gjort rent i kylen och ni vet sådant trist som ändå behövs göras..

Nu mumsar vi pasta carbonara och tittar på Hammarby på tv. Jag ser i Simons ögon hur mycket han tycker om Hammarby men jag tror nog han hamnar där en dag igen.. =) Det är kärlek på hög nivå!

Och min look of the day, vågar jag visa den? Jag har alltså sprungit runt såhär hela dagen, inte så inspirerande jag vet men dessa dagar behövs dom med. Jag har gått osminkad sedan i söndags och har heller inte tvättat håret, jag kämpar, i morgon har min frisör till vän talat om att jag får tvätta det igen. I die.

// Sorry!! Have been busy all day. Went on a nice powerwalk this morning in the sun, worked with Uniprice, emailed all day about work this autumn and hung out with my bf who has a day off today. We have been doing all these boring stuff that u have to do like went grocery shoppin and cleaned the apt. Thing u just have to do… And my look of day, omg, can i even show u guys? NOT inspiring at all but i just forgot to change haha.

3 reaktioner på “One of those days..”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.