She’s a good girl, loves her mama

Idag jobbar jag hemifrån med Uniprice. Ni har väl varit inne där/här? Jag bloggar ju för dom! Det är en shoppingsida där du kan leta upp något du gärna vill ha men så jämför Uniprice priset från alla olika sidor där den produkten du vill ha ligger på så att du kan se var den finns billigast. Inte illa! Clean parfymerna tex kan du få för småpengar och det finns också en massa prisjämförelser bland märkesväskorna och skorna.

Jag sitter i vårt matrum med tända ljus och en pläd omkring mig, det är SÅ ruggigt ute men ganska mysigt ändå.. i alla fall så länge jag inte kikar in på mina vänner i LA bloggar, njut ni era jäklar!! =) 

Nej, time to work. Under dagen kommer det upp en minibloppis, inspirationskollage och så tänkte jag berätta om en pinsam grej som händer mig för rätt länge sen nu, haha. Förresten, är ni intresserade av enkla och goda recept? Jag har en del på lager!

// Today im working with Uniprice. Have u visit their site? Its a really good site where you can find a product u like and see where u can buy it with the best price. You can really find your dream purse for a good price.

4 reaktioner på “She’s a good girl, loves her mama”

  • min receptbok börjar bli tom så det ser jag verkligen fram emot! 🙂

    http://blogg.veckorevyn.com/johannathastrom/

  • Sara skriver:

    Tips på enkla och goda recept är alltid härligt att få 🙂

  • Ida skriver:

    Snälla sanne kan du hjälpa mig?! Jag ska iväg på en fotbollårsfest med pojkvännen och jag undrar vad sjutton jag ska ha på mig. Festen är i oktober så hur kan man klä sig snyggt då? Jag är 1.65 lång, jag är väldigt nätt i kroppen och väger 48 kilo. Jag är naturligt blond slingad och blåa ögon. Jag har ”ett sött ansikte” och det hör jag jämt så nu till festen vill jag inte se socker söt ut utan nästan lite sexig. Du har ju också ett sött vackert ansikte men till fest klär du dig så du alltid ser sådär snyggt sexig ut och precis den looken är jag ute efter så nu har jag försökt tittat igenom dina oktober och november bilder men utan att hitta det jag söker så hur hade du valt att klä dig? Snälla hjälp mig! Kram från en trogen läsare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.