BRAIDED.

Har haft världens mysigaste helg. Jag och My har haft sleep over hela helgen, våra grabbar har varit borta och vi har tagit vara på helgen på bästa sätt. Ätit gott, tittat film, shoppat, tränat, strosat på stan och tittat på killarnas match.

My är frisör och i morse när jag talade om för henne att jag skulle hoppa in i duschen och tvätta håret trots att jag tvättade det igår eftermiddag protesterade hon bestämt och jag är numera förbjuden att tvätta håret varje dag. Jag kan verkligen inte låta bli, det är en vanesak och jag har alltid gjort det. Det sliter ju som sjutton och jag kommer tydligen inte ha något hår kvar om jag fortsätter med det så att i morse flätade hon mitt hår, en utbakad fläta. Så fint! På bilden har den rasat ner men jag gillar när det ser lite slarvigt ut. Jag hade snefläta hela min gymnasietid typ, nostalgi!

Gillar ni?

// Had a really nice weekend. Today my friend who is a hair dresser braided my hair, loved it. Like?

1 reaktion på “BRAIDED.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.