Give me that spark

Game day. Grabbarna verkar taggade och likaså vi tjejer. Jag och My sov här hemma i natt, vi är väl ungefär lika rädda när det kommer till att sova själva. När ska vi lära oss? Våra killar har bortamatch varannan vecka, vi borde ha kommit över detta nu.

9.30 var vi uppe, käkade frukost, gymmade och käkade lunch. Nu har jag styrt upp mig själv och hemmet och är så redo för att sitta bänkad framför matchen, heja heja! Ikväll blir det middag med dom andra fotbollsflickvännerna, mys!

Topp & Baggyjeans Zara.

//

Game day. So excited. My stayed over here last night, so cozy. We are both scared of sleeping alone when our boyfriends are out of town. Woke up early, had bfast and went to the gym. Now we are so ready for the game. Woah! Go go!! Tonight we are having dinner all the girls.. yay.

2 reaktioner på “Give me that spark”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.