Brilliant Smile

Igår morse begav jag mig till Söders Spa och blekte tänderna med Brilliant Smile metoden och jag är SÅ nöjd. Tänderna är naturligt vita och jag tyckte det var en väldigt smidig metod. 3 timmar senare var det min pojkväns tur att bleka sina tänder och det blev nästan ännu bättre på honom, mina tänder var hyffsat vita innan men på honom såg man verkligen en klar skillnad. SÅ fint! Det är Emelie som gör blekningen och hon är magisk, så himla bra och bleker tänderna hela dagarna, både på sådana som mig och superkända människor så hon kan sin grej!

Angående själva behandlingen så upplevde jag den inte påfestrande alls, jag kände ingenting utan låg helt avslappnat hela dom här 30 minuterna, ingen smärta, inga ilningar. Min pojkvän däremot fick lite ilningar i början men inget allvarligt. Det ilade ett par gånger under dagen för honom men idag är allt borta och han har så fint smile så!

Om du också vill boka en tid så har jag och Simon ett erbjudande till er! Gå till Söders Spa i Stockholm och ange antingen mitt namn- Sanne eller Simon så får du en blekning för 2400 :- istället för 4200 :- Erbjudandet gäller Oktober ut. Boka en tid nu vettja, blekningen håller i 5 hela år och du kan äta, dricka, snusa, röka direkt efter blekningen så det är inget meck på så vis. Boka din tid nu på telefonnummer 070-7867699 om du inte får svar kan du alltid smsa.

// Best teeth bleaching in the world, Brilliant Smile. Did it yesterday and i love the result!

1 reaktion på “Brilliant Smile”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.