What about that one drink?

Kom till Stockholm i onsdags eftermiddag, mötte upp vännerna och bestämde oss för att ta en drink. Vet inte riktigt vad som hände men vad jag vet stod vi och hoppade på Solidaritet ett antal timmar senare. KUL hade vi i alla fall och det är ju huvudsaken! Måste även passa på att tacka Jocke för att han lurade ner oss till Broken, ett nyöppnat ställe på Kungsgatan som var riktigt schysst och menyn såg fantastisk ut, bakismat när det är som bäst.

// Arrived in Stockholm wednesday after noon, met up with our lovely friends and decided to go out and have a drink, i dont really know what happend but i know i was dancing like crazy couple hours laters. Any ways, we had a lot of fun tho.. =)

1 reaktion på “What about that one drink?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.