NOT fair.

Gårdagens match gick bra, fantastiskt bra.. till en början. 3-0 stod det när det var 20 minuter kvar och sedan vet jag inte vad som hände om jag ska vara ärlig. 3-3 slutade matchen och grabbarna gick hem besvikna, det kändes som en förlust för oss och en som en vinst för Göteborg som tog i kapp.

Min man var minst sagt arg igår kväll men med thaimat, godis, film och mys hoppas jag att det blev lite bättre. Dessutom så höll arenan en tyst minut för den fotbollsspelare här i Sverige som igår gick bort under en fotbollsmatch igår. Så fruktansvärt tragiskt och det får mig alltid att tänka till! Livet är då inte rättvist. Våra tankar gick till hans familj, barn och andra anhöriga igår.

// The game last night went well.. in the beginning. 3-0 when there was 20 minutes left but something happen. Ended 3-3…
We went home and had thaifood, candy and watched a movie. I can tell u it wasn’t that easy to be sad when we heard about the soccer player here in Sweden who died while he played. So so sad.. life is not fair.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.