Im a lucky girl

Jag har börjat köpt trisslotter men vinner inte ett dugg, jag har då inte tur i spel men riktig tur i kärlek. Nu är det 2 år sedan vi officiellt blev tillsammans. Snacka om att tiden går fort.. och snacka om att det är rätt lång tid, men det är inte så lång tid i det långa loppet. Det kommer att bli fler!

Jag blir helt pirrig och nästan tårögd bara jag tänker tillbaka på allt som hänt och allt det vi har nu. Det är mycket som hänt sedan vi blev tillsammans. Vi flyttade ihop efter inte ens ett halvår, jag fick jobb i Stockholm, vi har rest, varit glada, ledsna, stöttat varandra, Simon blev såld till en annan klubb, vi har flyttat till en annan stad, vi har byggt upp ett helt liv tillsammans. Stort! Och mycket mer lär hända..

SÅ glad över att jag träffade dig. Min soulmate. Ikväll ska vi ut och käka på vår favoritrestaurang, bara för att vi är ett så sjukt bra team tillsammans.

LOVE YOU.

// Im a lucky girl. Now it’s two years since me and my bf made a couple. I almost get tears in my eyes when i think of everything we have been thru and all we have right now. A lot have happen, i moved in to his place, i got a job, we have been happy, sad, proved that we are always there for each other, he changed team, we moved to another city, we have build a life together!! And a lot more are about to happen.. So happy i met you my soulmate. Tonight we are going out for dinner to celebrate that we are the best team ever. Love you.

 

 

1 reaktion på “Im a lucky girl”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.