Im back.

Nu är jag tillbaka hemma hos min prins. Blev överraskad med middag när jag kom fram, det var inte fy skam kan jag tala om efter att jag klev av tåget precis hur trött som helst. Jag är rätt sliten!

I morgon slänger jag upp bilder från plåtningen från feminint och även lite bilder från middagen jag, mamma & Sim hade igår. Har verkligen ett ställe att rekommendera! Lots more to come. Nighty!

// Now im back home, so glad to see my bf again. When i came home he surprised with me with a yummie dinner, so nice since i was super tired when i got home. Tom i will show u pics from the shoot i had yesterday and also pics from dinner last night. Went to a place i have to recommend. More to come.. Nighty!

2 reaktioner på “Im back.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.