Feminine

Det självklara alternativet för mig när det kommer till underkläder nu är att besöka Feminint, antingen gå dit när jag är i Stockholm eller klicka in på deras webshop. Jag har kommit på att mina underkläder från H&M inte håller sig fina, nästan alla har krympt och tappat formen, inget ont om H&M, jag älskar H&M men ibland får man vad man betalar för.

Numera känner jag att det är bättre att lägga några hundra extra och få en bh som sitter som en smäck. I torsdags var jag och plåtades för denna underbara webshop igen och det var jättekul, världens bästa team och så fantastiskt fina underkläder, måste även berätta att det kommer in SÅ mycket fina bikinis snart så nu vet ni var ni ska shoppa bikini innan ni åker utomlands nästa gång. Lovar att slänga upp mina favoriter så fort dom ligger uppe på sajten så kan jag svara på hur det sitter och så vidare =)

Här kommer lite sneak peeks.

// When you are going to shop lingerie, go to this webshop. It’s the best. On thursday i was there to model for their website, it was such a good day. Best team ever and so beautiful lingeries. Here are some sneak peeks.

 

2 reaktioner på “Feminine”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.