Look of the day

Jag har råkat ställt in kameran på någon konstig inställning och eftersom jag är så extremt oteknisk väntar jag med att röra den tills Mr kommer hem och kör på photobooth så länge. Har en känsla av att jag kanske inte kommer att ha en kamera alls om jag ska börja experimentera på egen hand.

Nu ska jag och min look of the day springa ner och göra tvättstugan, vår walk in kommer man inte in i just nu så här ska tvättas!!

Topp H&M, Jacka Zara, Jeans Hollister, väska Mulberry.

// I have done something with my camera, i’ve changed the settings or something so i don’t think i should try to fix it on my own.. Have a feeling im not gonna have a camera at all if i am going to experiment with it so im waiting for Mr to come home, but until then im having a lil photobooth session. Good girl!

Now i need to do laundry, my walk in looks like a mess so i better start now if im want to have it done before next week.

9 reaktioner på “Look of the day”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.