Thinkin bout you

Hey babes!!

Träningsvärken är ett faktum, min herre är och lirar golf med laget och jag dricker en smoothie innehållande.. Allt. Jag är tokpepp på nästa vecka med allt kul jobb så jag sover som en björn, tränar och proppar i mig vitaminer. Det är alltid skönt att känna sig sjukt fräsch även fast man bara jobbat hårt för det i en vecka, haha.

Btw, ni måste ladda ner programmet pixlr-omatic det är ett program där du kan göra om dina bilder i, jag har gjort om färgerna på bilden nedan. Gillar att sitta och pyssla lite.

// My body is so so sore, aoch. My bf is playing golf and im having a smoothie with everything in it, im so excited for next week so im sleeping like a bear, working out like never bef and im trying to eat all vitamines in the world. It is nice to feel super fresh even tho i’ve just been this healthy for a week. It’s all in the head! Btw, you need to download pixlr-omatic, it’s a program where you can change colors on your pics. Like it!1 reaktion på “Thinkin bout you”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.