Make it count.

Idag provade jag på Xfit och herregud, 30 minuter vrålintensiv träning. Är helt slut i kroppen nu! Jag har nog aldrig i hela mitt liv gått på ett jobbigare pass, på riktigt alltså. Om ni gymmar någonstans, kolla upp om ni har det passet, ruskigt bra träning!

Nu har vi ätit en god middag framför Hammarby matchen (min pojkväns gamla lag ) och jag har precis kommit upp ur ett bad. Kikade just in på min statistik och ser att många av er är tillbaka, det glädjer mig! Jag var rädd för att ni skulle lämnat mig. Kan ni förstå att min statistik sjönk med ca 2000 läsare per dag under sommaren? Helt sjukt mycket men förståeligt. Nu verkar många av er vara tillbaka så nu ska jag inspirera och leverera som aldrig förr, så roligt när man får lite respons.

Ha en mysig kväll mina fina!! <3

// Today i tried Xfit at the gym and oh my god.. It was such a good work out. Pjuh.. so tired right now.

We just had a nice dinner in front of the tv, my bf’s old team are playing. Btw, i just checked my statistic, looks like u guys r back!! That’s good, i was afraid u guys left me. Can you believe i have had  like 2000 less readers everyday this summer? Insane but totally understandable. Now you guys seem to be back so im gonna try to inspire and deliver as much as i can.

Have a good night sweethearts!!

 

6 reaktioner på “Make it count.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.