Life as it is..

Det är grått och mulet ute, lika bra för mig då jag har en massa att styra upp här hemma. På söndag åker jag till Stockholm i fem dagar och ska jobba. Jag ska bland annat gå en stor visning på releasefesten av Project Runway som kommer visas i höst och så ska jag plåtas för Feminint igen, ska bli SÅ roligt men känner att jag behöver den här veckan för att förbereda mig lite!

Tvätta, städa, träna och sådant tråk ska göras idag. Men först ska jag prata klart med min bestie på andra sidan jorden, Johanna. Ni följer väl hennes LA-äventyr här? Saknar henne så det gör ont. Det gör ännu ondare att jag skulle vara där just nu men inte kan. Med tanke på att jag fick nej från det jobbet jag hade räknat med så vill jag inte bara dra iväg utan få ordning på allt här hemma innan jag hälsar på. Längtar så att det börjar bli jobbigt.. Jag säger det igen men tänk vad skönt att ha all familj och vänner på samma ställe. Jag är så utspridd!

// Its so grey and boring outside but that’s fine for me, i have so much to deal with today. On sunday im leaving for Stockholm, im going there for work. Im so excited but i really need this week to prepare..

Do laundry, clean the apt, work out and all that stuff is what im up to today.. but first, im gonna talk with my bestie in US. I hope u guys r reading her blog? I miss her so much it hurts. It hurts even more to know that i was acutally going to be with her in L.A right now but since i didn’t get that job i was offered i can’t go, i need to fix things here at home before i leave. I wish all my friends and family could be at the same place.. just saying.

Feminint.se

2 reaktioner på “Life as it is..”

  • Sara skriver:

    Hej Sanne! Jag har inte varit inne på din blogg på ett tag.. Har haft fullt upp!
    Nu har jag äntligen hittat tillbaka!! Jag tycker att du verkar vara jordnära. Läser för tillfället bara din blogg:) känner att den är den enda jag verkligen får ut något av, inspiration och positivt tänkande!

    Gillar dig:) kram sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.