L.A answers.

E
hej sanne! jag måste börja med att säga att din blogg är grym! jag själv funderar på att åka till usa efter att jag har tagit studenten och undrar därför hur du klarade det ekonomiskt där? för du pluggade där va? tog du lån eller jobbade du samtidigt som du pluggade? och sedan undrar jag om du hade hade du någon sjukförsäkring? har hört att det kan bli dyrt om man måste besöka läkaren där!
tack för en grym blogg!

Hej!
Tack så hemskt mycket, vad glad jag blir! Vad kul, klart du ska göra det. Jag pluggade! Jag levde på sparpengar, snälla föräldrar och CSN. Du kan ta ett CSN lån som täcker alla dina kostnader och lite till men det är alltid smart att ha med sig lite sparpengar för att kunna leva precis som du vill där borta, det finns mycket att göra =) Jag jobbade inte, när du kommer som internationell student får du inte lov att jobba, det är olagligt. Jobba kan du göra om du ansöker om ett sådant slags visum, så som talangvisum tex, annars bör du gifta dig eller se till att ett företag vill sponsra dig med ett jobbvisum. Jag åkte med EF så dom hjälpte mig med vilken sjukförsäkring jag skulle ha så att det kunde täcka kostnaderna i fall det skullehända något. Kram kram!

Veronika
Hej Sanne! Tänkte bara fråga hur ni kunde gå ut så mycket? Du var inte 21 som jag förstått, hade varit grymt om du svara!
Kram

Inte så svårt som tjej att komma ut i L.A.. =)

Elin
Det ser så stört läckert ut med LA! Det är min dröm.. Men en senare.. Vill flytta och få hemmet fint först och så ;)men jag ska absolut dit! SÅ häftigt att du varit där!
Nu är detta ingen fråga om LA utan om Zara Home, din otroligt fina pall/bord därifrån i vitt, vart hittar man det??? Om du vill avslöja det förstås :D

Älskar din blogg!!
Ja det är underbart!! Här hittar du det. Kram

Sandra
Detta inlägget var en av dina bästa inlägg haha jag äääääälskar LA bilder :) don’t get me wrong…jag älskar din blogg!!! Men just detta inlägget var så underbart :) )) massa bilder och den där LA känslan som man får när man tittar på bilderna åh du är bäst Sanne:)))))) xoxox
Vad kul att du känner så! =))

Gabi
Hur ser en typisk collegedag ut?
En off the record fråga: Hur vet man egentligen om en kille är intresserad av en eller bara leker med en?
tack på förhand

Det är jätteolika, du sätter ihop ditt schema själv så vissa dagar gick jag inte i skolan alls och andra dagar började jag mellan 10-19 på kvällen, du kan ju välja kvällskurser dessutom, det beror hur du vill ha ditt schema och vad som passar dig! Jag hade ofta dagar mellan 10-16, hade två dansklasser i rad, lunchade ute i solen med vänner, någon annan klass så som journalistik eller engelska och sedan hem. St Monica är en fin skola med mycket svenskar.. =) Hmm, Svårt att svara på! Om han vågar visa sig ute med dig, framför vänner eller vågar stå för att ni ses.. om han inte vågar det kan det kanske antingen vara att det är för nytt eller att som du verkar misstänka, att han har en anledning att dölja det. Jag vet verkligen inte men om han verkligen gillar det kommer det att visa sig.. Var inte rädd för att visa att han inte kan leka med dig! Kram

Anna
jag undrar mycket om hur du tog dig runt när du bodde i LA, för det är väl rätt långa avstånd? och finns det många “läskiga” områden?

Jag och min bestie som jag bodde ihop med köpte en bil som vi cruisade runt i (hon körde!) Njae, nej.. Det finns områden du inte ska åka in i, bland annat i Downtown men där hamnar du nog inte bara av dig själv, om du inte kör jättefel. Jag gick i och för sig fel en gång och hamnade väääldigt fel.. Du får se till att inte köra i närheten av dom lite mindre bra områdena =) Kram

Frida
Hej Sanne!
Jag tänkte höra vad man verkligen inte får missa om man ska till L.A?
Vilka är L.As absoluta guldkorn gällande både sevärdheter, stränder och klubbar?
Jag älskar verkligen din blogg. Du är en stor inspirationskälla:)
Kram

Jag har en LA-guide här. Kika in den! Kram kram o tack!

Sandra
Vilket område ska man satsa att bo i om man åker på semester i LA i 2 veckor? Vad är det för temperaturer där i sep/okt? Fortsätt blogga! Kram

Hmm.. Sep okt är magiskt. Jag skulle nog satsa på något ställe nära havet, underbart när man är på semester. St Monica är bra! Vill ni ha strandliv, fina restauranger, lite turist attraktioner os.v så är St Monica givet, du kan gå till Venice Beach, besöka St Monica pier och shoppa på Third street samt åka till Malibu. Om du vill vara närmre Hollywood kan du ju alltid bo på Roosevelt, bra poolområde med bra poolfester, utanför hotellet ligger Hollywood blvd med alla stjärnorna och allt galet som händer där, samt nära till Weho (west hollywood) där det finns en massa härliga cafeer, nära till alla nattklubbar och beverly hills om du vill turista lite där.. =) hyr bil, hett tips så kan du ta dig runt överallt! Kram

Rebecka
Hej! Bodde du i ett lägenhetskomplex? Isåfall vilket och hur var det där? Skulle du rekomendera det?

Ja.. i typ 10 olika =) Det bästa jag bott i var i Beverly Hills, det var inget stort lgh komplex och minns ej namnet. La Brea har jag många vänner som bott på, det är nice men långt från skolan! kram

Elli
Vilka ställen/platser rekommenderar du i San Diego?
La Jolla, The Ivy.. Sea World. Och så finns det ett stort shopping mall som jag inte minns namnet på, värt ett besök! Kram

 

2 reaktioner på “L.A answers.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.