LOVE MONDAYS.

Det finns två saker som får mig att komma igång med dagen och styra upp allt som måste göras. 

Ta en dusch. Det är något helt magiskt med duschen för så fort jag sätter min fot där så börjar jag tänka, fundera, planera och piggnar till. Jag känner mig pigg och fräsch när jag kommer ut och har inte varit i närheten så pigg på livet om jag struntat i att duscha. Lovar! Detta funkar alltid, när jag är arg, ledsen, stressad, trött..

Göra en todolist. Jag har min lilla bok som jag antecknar i och att börja dagen med en todolist då har du liksom allt på papper och kan inte strunta i det. Jag brukar sätta ett litet tecken bredvid dom saker som MÅSTE strykas över när dagen är slut. Underskatta inte todolists!

Jag blir piggare och effektivare ju mer jag har att göra och nu när jag jobbar hemifrån, online så är det ganska slappt. Jag kan bestämma lite hur jag vill jobba och motivationen måste alltid finnas där för att få något gjort, det är ju klart lättare att gå iväg till jobbet och prestera, komma hem och slappna av. I mitt fall just nu är det annorlunda vilket gör att jag måste styra upp mina dagar.

Såhär ser min dag ut idag;

– Kolla mailen, bloggen och statistiken medan jag äter frukost och halvtittar på Nyhetsmorgon
– Styra upp här hemma, jag kan inte jobba när det är rörigt
– Betala räkningar, styra upp lite annat trist
– Ta en dusch
– Jobba 4 timmar
–  Träna
– Slänga upp lite fler inlägg, ta bilder eventuellt
– Träna
– Storhandla

Ja, en typiskt måndag.. Let’s go!

// There are two things that makes me going on a monday morning. First- Take a shower, i get so much energy and get to think and plan my day. Try it! And second- Make a todolist, i mean when you write down what you have to do there is no way you can miss it.

Nowdays when i work online i need to stay super focus to get things done. It’s pretty much like studying.. you need to make it happen even tho then sun is shining and your bf wants to do something else.

Today my day looks like this;

– Go thru my mail, blog, check my statistic, eat breakfast and watch Nyhetsmorgon.
– Clean the apt, i can’t work if its messy.
– Pay rents and other borings stuff
– Take a shower
– WORK 4 h
– Work out
– Put up some posts here
– Go grocery shoppin

It’s monday peps. Let’s go!

4 reaktioner på “LOVE MONDAYS.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.