Payphone

Igår efter matchen som grabbarna kammade hem vankades det födelsedagsfest för en i laget, det var hur roligt som helst och vi levde rövare långt in på natten. Tyvärr så fick jag inte med mig min jacka hem, den fanns verkligen inte och där i låg både bankkort och mobil. Älskar när det händer..

What to do. Dagen spenderas på min mans bröst i soffan, vi har en så kallad Sportdag då det är en himla massa sport på tv. Ikväll blir det en smarrig middag. Lazy sunday..

// Yesterday after the game that we won we went to a birthday party, it was so much fun but i lost my jacket there with my phone in it. Sucks BIG time. Hopefully i get it back. How ever, today we are kinda tired, spending all day in the couch watching sport. Lazy sunday..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.