hiking, shopin, lunch and game.

Vi kickstartade dagen med en pangfrukost. Min herre har ju match idag så jag och min syster laddade upp precis lika bra vi med, det tar på krafterna att heja.

Därefter lurade jag med familjen på en mördar powerwalk upp för Norra Berget, påminner lite om när vi hikade i Sydadrika, ungefär lika brant trappa. Det var rättså svettigt när vi kom upp på toppen! Lite småshopping och en lunch på det så väntar jag just nu in ännu fler släktingar. Ikväll ska min familj och farmor och farfar få se Simon spela på Norrporten för första gången och Sundsvall möter inga mindre än Djurgården. Ryktas om att det är fullsatt så det blir nog riktigt bra! Heja heja.

// Started this monday with a huge bfast in the sun and then i took my parents for a powerwalk up on the north mountain. I can tell you we were all so sweaty when we got up there. After a nice lunch and shopin im now waiting for my grandma and grandpa to get here, we are all going to see my love play on Norrporten tonite. Go go!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.