Parent hood.

Mamma och pappa kom hit och väckte mig och syster yster i morse och pappa slängde ihop en magisk laxpasta, yum! Vilken start på dagen.

// Oh lord. My mom and dad came to our place this morning and my dad aka mr Chef made a delicious salmon pasta. Wow!

3 reaktioner på “Parent hood.”

 • Rebecca skriver:

  Akut hjälp!!

  Jag ska på Barca-Manchester matchen och har ingen aning vad jag ska ta på mig! Kan inte du tipsa lite outfits?
  Hade varit tacksam!!

  • sanne skriver:

   Hej =) gud vad kul! Kör på jeans, en blus, snygg jacka och ballerina? =) stiligt men inte för uppklätt! Jag har själv inte varit på en sådan stor match så jag vet inte hur uppklätt det är men jag skulle satsa på det! Kram o ha så roligt!

 • Bella skriver:

  Vad är dina hår rutiner? Vad använder du för produkter i duschen, efter duschen, när du lockar håret? Har likadant hår som du, ganska tunt men mycket hår, svårt med volym och så men du lyckas alltid ha det fint ändå!
  Tacksam för svar!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.