Sweet summer.

Lägg Skatan på minnet. Där spenderade vi vår kväll igår och det var helt magiskt! (Tack bästa My!) Jag som förknippar hamnar, hamnkrogar, smarriga fiskrätter, segelbåtar och bryggor med Västkusten.. Numera kommer jag förknippa det precis lika mycket till Norra delarna av Sverige!

God mat, bästa sällskapet, liveband, underbar miljö, sol, mysig stämning. En av dom bästa sommardagarna hittills! Här kommer vi spendera fler Augustikvällar.

// Skatan, that’s something you have to remember. It is a restaurant by the sea with the best sea food and environment ever. Highly recommend it! The north part of Sweden have so much more to offer than you could ever imagine.

Amazing food, wonderful environment, live band, awesome company, sun and such good spirit. One of the best summer nights this summer so far. We are definitely coming back. Soon.

 

4 reaktioner på “Sweet summer.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.