Idyll.

Om vi haft världens bästa kväll? Svar ja. Vi besökte ett ställe vi aldrig varit på tidigare, utan förväntingar och oj vad vi är glada för att bi bestämde oss för att åka dit, jag önskar vi hade hittat det här guldkornet i början av sommaren men bättre sent än aldrig..

Mer bilder får ni i morgon!

// Did we just have the best night ever? The answer is yes. We visited a place we never been to before and we are so happy that we decided to go there, it was amaaazing. I wish i would have found it in the beginning of the summer but better late than never… More to come.

2 reaktioner på “Idyll.”

  • Matilda skriver:

    Hej Sanne!
    Jag skulle vilja ha ett tips om klänningar att bära som gäst på ett höstbröllop. Du har ju så himla bra smak, och jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha för typ av klänning på mig. Jag bor i USA så det vore himla bra om tipsen också går att köpa/beställa här. Tack för en fantastisk blogg! Kram

  • emelie skriver:

    åh vad härligt! vart är det någonstans?
    kram på dig och din härligt fina blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.