But if you never try, you will never know.

Nu är jag och Mr ensamma igen. Simons syster och pojkvän har nu åkt hem, det var två jättemysiga dagar och jag längtar redan till vi ses nästa gång!

SÅ, det är fredag. Jag har en del ärendet att göra, jobb att ta itu med och ett par grejer från bloppisen att skicka. Det blir en liten fixardag varvat med lite balkonghäng, solen är fortfarande på besök! Underbart. Det blir en lugn och skön fredag i hur som helst, jag ska träna innan 09.00 i morgon bitti och Mr åker iväg på bortamatch så vi får se hur vi spenderar kvällen.

Näe, let’s kick it.

//

Now me and mr are all alone again. Our guests left yesterday and we had the best time ever, miss you already and hopefully we’ll see you soon! Today is all about running some errands, get some sun and so on. It’s friday and no party for us, im gonna hit the gym before 9 am tom morning and Mr is leaving for work so we’ll see what we are doin tonite.

1 reaktion på “But if you never try, you will never know.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.