Q&A

Emmie
Okej.. jag har massa frågor så du får svara på så många du orkar :P

1. Hur kan du vara så ödmjuk när du har mitt drömliv? tror du någonsin att något skulle kunna stiga dig över huvudet?
2. hur lång är du och vad väger du?
3. har du ätstörningar? alltså jag ser ju att du ser sund ut men jag menar mer ifall du kanske tänker mkt på vad du äter (jag gör)
4. vem ser du upp till?
5. hur är du och simon mot varandra? busar ni mkt och så eller är ni rätt “stela” mot varandra?
6. vad är ditt drömjobb?
7. lever du ditt drömliv?
8. är du familjekär? och är du jättekär i simon, lika som i början?
9. vad är de bästa med din blogg?

älskar dig och din blogg och tittar in flera gånger om dagen, du är helt perfekt på alla sätt och vis..!

Hej Emmie!
1. Hmm, bra fråga. Jag bara är så! Nej aldrig, inte en chans. Det är fult när saker och ting stiger folk över huvudet! Det coolaste som finns är ju dom människor som har ”allt” och fortfarande är precis samma, vanliga, enkla människa. Så ska det vara, tror att dom människor som pengar eller tex kändisskap stiger över huvudet är lite osäkra redan innan.
2. Jag är 1.65 och väger runt 51.
3. Nej absolut inte. Jag har en väldigt sund livsstil och äter allt, utesluter inget men moffar inte som en galning heller. Jag älskar mat men jag älskar att träna också så det går nog jämt ut om man säger så=)
4. Simon!
5. Haha nej gud, vi är inte friska mot varandra. Bara massa skoj och härj, stela är nog det sista vi är.
6. Ett jobb jag ska söka idag =) Jag drömmer även om att designa en egen klädkollektion.
7. Ja absolut!! Är så otroligt bortskämd med fina människor omkring mig.. jag skulle inte kunna önska mig mer.
8. Ja jag är väldigt familjekär!! I Simon är jag helt tokig, fortfarande nykär hur man nu kan vara det?
9. Att den är min. Den avskärmar mig från allt annat. Jag levererar med mina egna tips och jag får feedback, det är en liten utmaning för mig själv och jag gillar att ha något ”eget” också utöver andra jobb man gör för andra os.v. Bloggen är min lilla bebis
TACK så hemskt mycket för fina ord! <3 Stor kram!!

Schkurte
Heej finis, min fråga lyder såhär; du och Simon verkar ha det så bra iaf det vi ser i bloggen, när ni bråkar(händer väl alla nångång), hur löser ni det ? :)

En annan fråga; ligge du aldrig o ba kollar på tv en hel dag? Eller måste du alltid göra något?

Sista frågan; kommer du nånsin att åka tillbaka till LA och bosätta dig där i kanske ett halvår eller ett år, några planer på det? Kan tänka mig att du saknar den tiden där, därför frågar jag ifall du tänkt något kring det. Kram!

Hej fina du!!
Vi pratar och lyssnar på varandra. En av dom viktigaste ingredienserna är i ett förhållande är att prata. Jag talar om när jag tycker att saker är fel och likadant med honom och därifrån kan det självklart bli diskussioner eftersom man inte alltid tycker samma och då måste man respektera varandra och försöka inse att man är olika. Man behöver inte alltid vara överens eller tycka likadant. Vi skakar av oss saker lätt vilket gör att ett bråk inte varar så länge, tack och lov!  Jo självklart.. däremot har jag ju så mycket energi oftast att jag inte klarar av det men vissa dagar är det så att det är det enda jag är sugen på och då gör jag det, underbart att bara vara ibland och inte behöva tänka eller bry sig om något. Alla behöver ladda sina batterier!! Jag är lika mycket en hemmatjej som gillar att mysa som jag gillar att stå på dansgolvet tills det stänger! Hmm, vet inte. Just har vi ju inga planer på det men vi får väl se när Mr går i pension (runt 35 haha) då kanske vi gör det? Eller vad säger du ÄLSKLING? =) Stor kram till dig!!

Frida
Vad är dina bästa skönhetsknep? Hur är det att vara fotbollsfru? Hur är dom andra fotbollsfruarna i sundsvall? Var det svårt att komma in i sundsvall? love youre blog!

Hello!!
– Äta rätt, sova mycket, dricka vatten, träna och så en liten bränna.. (sjäkvklart sola med solskyddsfaktor!)
Det är ett stort äventyr och en del ensamma helger.. Vi vet ju liksom inte mer än att vi är i Sundsvall nu, vi kan ju hamna var som helst när som helst, går så fort men jag är flexibel och älskar att fara runt så att så länge jag får vara med mitt hjärta så löser sig allt annat. Förresten så är jag en fotbollsflickvän.. inte fru ; -))) Dom andra tjejerna är supergulliga och jag är så glad över att jag fått träffa alla!! Det var faktiskt inte så svårt att komma in, sammanhållningen i laget och bland tjejerna är helt overkligt bra så jag har haft tur! Stor kram

Soffan
Hej Sanne! Vill först och främst säga att du har en enormt bra blogg!! Du verkkar vara en helt fantastisk människa, flickvän, vän och syster. Jag beundrar dig verkligen att du följt hjärtat och flyttat till Sundsvall med din kärlek.
Nu till min fråga.. Jag ska börja plugga i slutet av augusti och det innebär att jag ska flytta cirka 40 mil till en stad jag aldrig någonsin varit i. Ska lämna allt och uppfylla en utav mina drömmar. Därför undrar jag vad ditt bästa tips är att få nya vänner i den staden man flyttar till? Det verkar inte ha varit några som helst problem för dig :) Är faktiskt lite smått nervös då jag bott i samma stad hela mitt liv. Snälla lugna min oro och kom med tips på hur ddu skulle göra :D ?

Hej!! =)
Åå tack fina du!! Jag blir sååå glad! Hmm, om du ska plugga eller jobba så kommer det lösa sig annars lovar jag dig att hur du än gör så kommer du förr eller senare att få vänner, jag lovar. Det kan självklart kännas ensamt men jag lovar att allt sådant ordnar sig. Jag har flyttat ensam till olika städer/länder och sådant har alltid bara löst sig, av sig självt.. Oroa dig inte för det! När du väl är på plats så ge det någon månad eller två så lovar jag att du inte sitter och oroar dig längre utan du kommer märka att allt ordnar sig =) stor kram o lycka till!

Linnea
Hej Sanne!
Du verkar sjukt go och framåt och jag önskar jag var likadan. Har du tips på hur man kan få bättre sjävförtroende?
Hur man kan lära sig våga prata bland folk?
Har du några tips på vad man kan göra på kvällarna med sin pojkvän, förutom film och mysa..?
Tror du att Simon och du kommer gifta er?

TACK fina Linnea!! Ja, mitt bästa tips är att- Gör det du vill göra, utmana dig själv, träna, ge andra komplimanger, var dig själv och våga följa dina drömmar. Om du sysselsätter dig med det som gör dig lycklig, umgås med folk som gör dig glad- ger dig energi och inte tvärtom, våga tro på dig själv, var en schysst människa mot andra så kommer du att trivas hur bra som helst med dig själv! Lev ditt liv på allra bäst sätt, man kan inte vänta på att livet ska BLI bra.. DU måste göra det bra!! Följ ditt hjärta, våga bli kär, våga resa, våga utmana dig själv och bara lev livet, försök att inte haka upp dig på småsaker och hitta en skön inställning till livet och dig själv! Det går. Allt går! Alltså det med att prata bland folk tror jag kommer med självförtroendet men sen är det ju så att vissa är inte lika framåt och tar så mycket plats bland folk och det är inget fel med det, alla är vi olika och om du kanske inte är den personen som alltid vill stå i centrum och prata på bland folk så behöver du inte vara det. Däremot om du gärna känner att du vill ta mer plats men inte vågar så prova utmana dig själv, bara gör det, jag lovar att du kommer märka att det inte var så farligt! =) Hmm.. spela minigolf, spela spel, möblera om, gå ut och käka, ta promenader, gå på bio, gå och träna ihop, ha en picknick, ta in på hotell, sätt er och ta en drink, laga någon ny rätt. Finns massor att göra =) Ja jag hoppas att vi kommer det. Jag tror verkligen på oss så det vore en dröm om det blev så en dag! Kram kram

Elin
Kan du skriva ihop en hel dags matlista eller vad man ska säga vad du äter under en dag.
Frukost, mellanmål, lunch osv :)
Tack för bästa bloggen, på riktigt! Kram.

Hej Elin!
Jo absolut, det är inget märkvärdigt. Igår åt jag frukost innan jag tränade, tre fincrisp med philadelphia och kalkon, yoghurt och drack proviva. När jag kom hem från träningen drack jag kaffe och åt två rostade grova mackor med smör och ost. Till lunch åt jag thaimat, nudlar med kyckling och biff och drack en cola light, någon timme senare fikade vi då åt jag en halv morotskaka och drack en jordgubbsdryck och till middag blev det entrecote, rotfrukter och potatis i ugn, tzatziki och en sallad till. Åt även en liten glass till kaffet efter maten. Och idag har jag ätit två rostade grova mackor till frukost med philadelphia och kalkon och så åt jag en ceasarsallad till lunch med räkor, mer än så har jag inte hunnit idag men jag tror det blir fisk till middag och så ska jag slänga ihop ett litet mellanmål nu med detsamma! Kram kram och tack!!

Kristin
Svart skinnväst, hiss eller diss? Hur bär man den på bästa sätt?
Tycker du att det kan vara svårt att vara dig själv med en kille du är på g med precis i början? Har du nåt tips på hur man kan göra?
Vill du ha barn? Hur många?
Vill du gifta dig?
Älskar din blogg!!

Hej Kristin!
Jorå, jag skulle inte använda det men på andra tycker jag det är schysst. Jag är mer för skinnjackor, jag är ju ett freak när det kommer till det! Jag skulle matcha den tillsammans med en vit tee eller en denna , låga converse, minnetonkas el svarta ballerina och gråa el svarta jeans. Nej det tycker jag verkligen inte, har aldrig känt så. Jag är jag och duger det inte så hej med mig! Var dig själv och gå inte in med inställningen att ”tänk om han tycker så och så om mig.. tänk om jag säger så” gå in med inställningen att du är så jäkla bra och mer att.. tänk om han gör si el så. Försök vänd på det, du är huvudpersonen i ditt liv! Ja jag vill absolut ha barn, helst två. Ja, absolut!! Tack fina!!

Elin
Hej! Jag undrar vad man ska göra för att få finare hud i ansiktet. Jag undrar om du har något tips på hur man inte ska få finnar, är det något speciellt man ska undvika att äta eller liknande? Jag undrar även lite om mitt hår, finns det något man kan göra för att det inte ska kännas flottigt och äckligt snabbt? Jag har försökt att avvänja det från att tvättas osv, och jag använder nästan aldrig några produkter eller styling men ändå känns det ofräscht ganska fort.. Hoppas du förstår mina frågor och du har världens bästa blogg, så fort jag läser den blir jag på så bra humör! Kram!

Hej Elin!
Jag har ett par bra tips som jag fått sedan jag började gå hos en hudterapeut.
– Undvik rökning och alkohol
– Byt kuddfodral och handduk till ansiktet ofta. Jag torkar alltid ansiktet med papper för att vara säker på att det är rent.
– Undvik smink med olja i.
– Kolla upp så det inte är mycket gestagen i dina p-piller, det kan vara den största boven.
– Använd bra produkter, om du har finnig hy bör du använda något som motverkar just acne.
– Byt inte produkter
– Använd inte en kräm i ansiktet med fett i för att du är torr det enda ditt ansikte behöver är fukt. Köp en fuktcreme till ansiktet, finns bra på Apoteket.
– Sov inte med utsläppt hår, det kan vara smutsigt och smutsa ner ditt ansikte
– Tvätta ansikte morgon och kväll
– Om du har ärr, använd solskyddsfaktor när du solar annars förvärras dom.
– Använd bra smink. Mineralsmink är bättre än en täckande foundation
– Gå osminkad så ofta du kan
– Solen är jättebra mot min hy men glöm inte solskyddsfaktor!
– Sova, motionera, dricka mycket vatten och inte moffa i sig massa socker är bra. En hälsosam livsstil
– Pilla inte i ansiktet, kläm inte, det kan göra så du for stora inflammationer under huden
– Gå till en hudterapeut om du vill ha rådgivning och hjälp alt. en doktor om du har stora besvär och behöver piller.

Angående hår så tvättar jag själv mitt hår alldeles för ofta vilket gör att mitt hår ser smutsigt ut efter någon dag bara. Försök att undvika att tvätta det jätteofta och använd ett schampoo för just DIN hårtyp, fråga din frisör. Torrschampoo är ingen dum idé. Jag har så pass tunna och fina hårstrån att mitt ser smutsigare ut snabbare. Jag försöker bara anpassa hur jag tvättar efter mitt hår, jag vill alltid att det ska se fräscht ut och är det inte det så slänger jag upp det i en knut. Det är klurigt det där, finns inga direkta mirakelkurer utan lyssna på ditt hår och försök våra det så gott du kan! Kram kram och tack!!

Lina
Hm.. Hur många armhävningar orkar du göra på tå? :D

Hej Lina! Bra fråga =) Har inte provat men nu när vi kör intervaller på gymmet gör vi 30 sekunder men på knä och då går vi ju hela vägen ner och då gör jag ca 20-25 st, det gör vi 3 ggr. Är dock inte så stark i armarna, mycket starkare i mage och ben! =) Kramis

Hanna
Vilka modebloggar läser du? Som inspirerar.
Vilka modebutiker shoppar du helst i?

Hej Hanna!
Anine Bing inspirerar. Lika så Ashley, Songofstyle, Tilda, mina vänners, Clara, Sofi, Kling. och Thedevilinanewdress. Alla dom inspirerar tycker jag! Jag shoppar helst på Zara, Mango, H&M eller Intermix. KRAM!

Carro
Hej Sanne! Lite nyfiken på vad du använder för rengörnings produkter till ansiktet? Tack för en bra blogg! Kram

Hej! Jag använder Dr Dennis Gross rengöring och en fuktcreme från Apoteket. Kram kram och tack!!

Amanda
Hej Sanne !
1. Vart kommer din bikini ifrån inlägget ” kick ASS morning ”?:)
2. Vad appelicerar du din ögonskugga muffin från make up store ?:)
3. Släng in tre smink saker du inte skulle klara dig utan.
4. Kan du inte lägga upp en bild på alla dina appar ?:) på iPhonen
Många kramar

Hej Amanda!
1. Den kommer från VS! =)
2. Fingrarna!
3. MUS concealer i tre färger, solpuder från H&M och min mascara från L’oreal (telescopic) Skulle gärna vilja lägga till mitt lipsyl från Nivea också i färgen Shiny Pearl!
4. Jo absolut, håll utkik!
Kraam

Sara
Jag undrar om du har några tips på bra och prisvärda restauranger eller ställen att ta en drink på i Torrevieja? :)Kraaam!

Ja! =) Gå till Puccini, sååå god mat, bra priser, trevlig personal och bra drinkis! Have fun! Kraam

Romiyana

1. Jag är 14, snart 15 år. Jag får lite acne på pannan, tror du att du vet vad jag kan göra för få bort de?
2. Vilka är dina absolut favorit affärer?
3. Vad tror du kommer vara “inne” på hösten?
4. Om Simon skulle vara tvungen att flytta till ett annat nåt annat lag, i t.ex. Spanien, skulle du åka bort med honom?
5. Om en kille bara slutar smsa ett tag, och sen så smsar han efter en hel vecka och ursäkten är “jag har vart jätteupptagen, vad kan det betyda?
6. Hur var det när ni först flyttade till Sundsvall?
7. En produkt, du kan inte gå en dag utan?
8. Om du skulle vara tvungen och bo på en öde ö, vilka 5 saker och 3 personer skulle du ha med dig?
9. Du är så perfekt på alla sätt, är det något du är dålig på?

Ber om ursäkt för att jag alltid ställer så många frågor! Tack Sanne, du är verkligen en förebild till alla tjejer där ute. Din blogg är superbra och du är bäst, blir så glad när du skriver tillbaka på instagram, det gör mina dagar! Älskar dig och din blogg, fortsätt med att blogga, jag tittar in i din blogg, typ 4-6 gånger om dagen, thanks for being such a big inspiration and I look up to you so much! Kram <3

Hej!!
1. Ja absolut, antingen försvinner det med tiden men du kan ju köpa något på Apoteket, typ bicoron eller vad det heter, ett finnmedel som torkar ut. Det vet jag hjälper bra!
2. Zara, HM, Intermix!
3. Jag tror fortfarande på skinn, mocka och så kommer ju det klassiska höstmodet och fägerna tillbaka, stickade tröjor och mycket grått, senapsgult, brunt, vinrött och andra höstiga färger. Jag ska satsa på stora, tjockade, stickade polotröjor med skinnbyxor och boots!
4.  Absolut! Planen är ju att vi ska vara med varandra så flyttar han för att han måste följer jag med.
5.  Hmm.. låter konstigt. Vill han gärna prata tycker jag han borde ta sig tid. Såå upptagen kan man väl inte vara?
6. Det var en speciell period, vi bodde på hotell och jag jobbade online. Det känns bara som ett stort moln över den tiden.. Nu när vi bott in oss i staden och känner lite folk och har en helt underbar lägenhet känns allt så sjukt bra. Den första tiden känns nästan overklig, det var ju ett rätt konstigt liv.. Kändes som vi var på semester. Och så var vi även spända och ivriga på hur vi skulle trivas i lgh, det var en stor väntan på att få ett boende men vi klarade det bra!
7.  MUS concealer i tre färger. MAGI!
8. Dator, mobil, bikini, ppiller och tandborste haha. Jag skulle tagit med mig Simon och ngt annat par så vi fyra kunde leva loppan på den där öde ön tillsammans!! Woah! Haha.
9. Jaa gud ja! Jag är en slarvmaja. Försöker bli bättre! Klampade ju tex in på Mr’s träning idag, in på plan, genom spelargången, in i omklädningsrummet för att jag glömde nyckel haha.. Inte ok! Jag är dålig på en hel del saker.. men det är svårt att erkänna ibland! =)

STOR KRAM KÄRA DU!! <3

Sara
Tja! Saknar du inte LA? Är santa barbara en bra stad eller är den för “liten”? :)

Hej Sara! Jo absolut, till och från.. =) Jag gillar St Barbara men skulle hellre bo i L.A, iaf nu som ung men när jag blir äldre och har barn os.v skulle jag gärna bosätta mig i St Barbara el San Diego. Kram!

J
Hur trivs du i Sundsvall?

Är du och Simon nöjda med staden och tycker du att Sundsvall är ett bättre eller sämre lag än vad du förväntade dig?
Vilket är ditt favoritställe i Sundsvall? =)

Hello! Ja absolut, vi hade inga förväntningar alls och är helt klart positivt överraskade. Sundsvall är bättre än jag förväntade mig.. Bra spel alltså! Hmm, efter vår lägenhet så gillar jag att ”hika” på Norra berget, äta lunch på Invito, middag på Oscar och äta chokladboll på Barista! Kram

Sara
Vad läser du för bloggar om dagen? Både stora modebloggar som små randombloggar som folk du känner skriver? Någon som har en okänd blogg men som är väldigt bra?

Jag har inga jag alltid läser utan surfar runt lite då och då! Hmm.. Den senaste bloggen jag börjat följa är Emma som också bloggar för Uniprice. Kolla in den här. Kram

Amanda
Hej Sanne !
1. Din favorit bok , glass, & topp 5 filmerna.?:)
2. Vad använder du för schampo , balsam, dusch kräm , deo & parfymer ?:)
3. Hur ser din hårborste ut ;) ?
4. Hur skulle ditt dröm sovrum se ut om du inte hade Simon ?:)<3
5. Topp 5 på ginatricot ?:)

Hello Amanda!
1. Jag är ju inte så mycket för att läsa men Elsas mode lusläste jag, trodde att boken handlade om mig typ..
2. Jag använder Tresemme, funkar SÅ bra på mitt hår. Duschkräm den rosa LDB krämen och kör samma deo och hudlotion just nu. Luktar ljuvligt och så prisvärt!! Jag använder helst Clean- Warm cotton eller Clean- Fresh Laundry men min är slut och måste köpa ny, just nu använder jag Victor & Rolf- Flowerbomb.
3. Jag har en löshårtsborste som tydligen ska vara bra för mitt hår. I dunno om det blivit ngt skillnad dock..
4. Jag vet faktiskt inte! Men inte så långt ifrån vad det gör nu.. Jag är inte så mycket för den tjejiga stilen men jag hade kanske slängt in en schysst fåtölj och vågat ställa smyckesträd på byrån typ, det gör jag inte nu utan nu är det anpassat för oss båda! =)
5. Denna toppen, den här tishan, det här skärpet, den här mörkblå tishan och den här söta toppen.

KRAM!!

Amanda
Hej Sanne !
Har bara en fråga till dig ;) dock en avancerad
Ok?
Hur skulle du inreda ditt rum om inte Simon fanns med i bilden ?
Tapet, färg möbler, lampa osv allting !
OBS kan du visa allt detta i bilder ?:) och varifrån allting kommer skulle vara sjukt kul !!

Hej!!
Jag vet inte riktigt, jättesvårt att svara på men jag kan göra ett inlägg med inredningsprylar, allt från soffa till lampor och annat snyggt jag gillar. Deal? Kram!!

Sara
Kan du lägga upp ett jeans inlägg? Typ bilder på alla dina favorit jeans som du äger! :)

I could to that=) Håll utkik! Kram

Viktoria
Hej Sanne! Jag vill jätte gärna plugga till stylist i L.A men vet ingeting om hur det går till, så tänkte kolla med dig eftersom jag vet om att du pluggat där hur det går till när man ska hitta lägenhet och hur man får ihop det med pengar? Och om det är svårt att komma in på skolorna? Och måste man ha bra betyg eller måste man plugga upp dom innan för att det ska vara lättare att komma in? Och kan man skaffa ett jobb på sidan om under tiden man är där och pluggar?

Hej Viktoria!
Hm, jag vet ingen utbildning i L.A där du kan utbilda dig till just Stylist men du kan plugga mode på St Monica. Isåfall ansöker du via Kilroy el Ibs så sköter dom allt pappersarbete os.v åt dig. Angående pengar så åker du antingen med en massa sparade pengar eller så tar du csn lån, detta hjälper även föreningen dig med. Nej det är inte svårt att komma in, jag tror att du bör ha VG i eng A och B.. har för mig det, tror det var så när jag sökte via EF (don’t do that!) men så länge du går via en förening som ibs eller kilroy hjälper dom dig med ansökningarna och det ska inte vara några problem. Du får inte som student plugga i Usa, enda chansen för dig som svensk att jobba är att antingen gifta dig, bli sponsrad med att arbetsvisum (då ska ett företag behöva dig, en person i usa ska inte kunna göra det jobb du kan) alt. ta en bachelour i ngt ämne vilket tar ett par år och då får du ett visum på 6 år och jobba och därefter finns de chans att du får stanna.. Du kan även ansöka om ett artistvisum, modellvisum el liknande om du har gjort en massa jobb! Kram kram o lycka till. PS, kolla upp Fidm!

Amanda
Hej,
Varifrån kommer din smink väska ?:) & en bild tack.
Vart kommer den begie lilla väskan ifrån i inlägget \\”beauty talk.\\” ?:)
Vad använder du för body lotion ?:)
Kan du länka din nessecer och din smink väska?:)
Lr bara visa bild och säg vart ifrån dom kommer :)

Hej Amanda!
Sminkväskan hittar du på Åhléns, finns även i svart och i en mindre modell.
Just nu använder jag antingen en från YSL eller min nya favorit, en rosa från LDB, doftar somrigt och underbart! Absolut, håll utkik! Kram kram

Jennie
Du skrev förr i din blogg att du var intresserad av att skaffa en hund. Hur blev det med den tanken? :)

Jaa! Hade det passat bra hade jag redan haft en liten pomeranian men jag har insett att det är rätt mycket jobb och det måste verkligen passa, det är ett stort ansvar och vi vet ju inte hur länge vi blir här os.v, det är inte lätt men jag är SÅ sugen och googlar runt på olika pommar varje dag! Kram

Amanda
Kan inte u visa i en video hur du sätter upp din slarviga snyggah hästsvans & hur du lockar ditt hår ?;) kram

Jo absolut! Locka kan jag visa men min slarviga hästsvans har jag tyvärr inga tricks till, jag slänger bara upp håret så får det bli som det blir =) Har liksom ingen tanke bakom det! kram

Sara
Hur går det med dansen? Du har ju skrivit att du så gärna vill börja igen! Vill själv börja, men känns svårt att hitta bra skolor med lektioner för 20+! Hur tänker du om det?

Åå inge bra alls. Jag har ju så svårt att sätta min fot i en danssal eftersom jag då måste inse att jag inte kommer att bli dansare utan att de får bli en hobby. Dansskolorna öppnar ju nu i höst igen så ska försöka haka på ngn kurs då. Vill köra någon medel jazz typ =) kram

Mia
Detta är min favvoblogg vilket humör jag än är på. Så tack för en bra blogg!
Har några blandade frågor.
1. Hur ser du på skönhetsoperationer? Har du haft tankar om att operera dig?
2.Vilka hudvårdsprodukter och behandlingar skulle du rekomendera mot finnar?
3.Vad tyckte du om santa barbara? Jag har ett dilemma, Funderar på att plugga antingen där eller LA (LA verkar roligast men SB har fristående kurser). Vilken skola hade bäst lärare? Överväg gärna för och nackdelar ;) .
4. Vad kan man förvänta sig av boendestandarden i LA och SB?
5.Hur pass varmt var det under vintern i LA? folk verkar gå runt med jacka fast det är ca 20 grader.
6. Vilka områden i LA och i SB skulle du rekomendera att bo i?
7.Var proven i USA svårare än i Sverige?
TACK på förhand

Hey Mia!
Ååå tack rara du!
1. Jag tycker alla gör som dom vill men tycker det är tråkigt att det börjar bli så pass vanligt så att unga tjejer som är missnöjda opererar sig bara för att dom inte trivs med sig själva, trots att det inte finns ngt fel! I många fall tycker jag inte skönhetsingrepp gör det man opererar till det bättre, samma med vissa tjejer som sprutar in i läpparna, det är få gånger det ser naturligt och bra ut. Jag tycker att naturligast är vackrast alla gånger men i många fall kan jag förstå operationen. Hur som, det är upp till var och en men jag tycker det är lite skrämmande att kvinnor som är rankade som vackrast i världen så som Kim Kardashian, Megan Fox, Jennifer Aniston m.f har gjort ingrepp, då strävar liksom unga tjejer efter ett ideal som inte ens finns. Jag själv har inga planer på att göra något, har inga funderingar kring det heller.
2. Aha-syra behandlingarna är bra men jag tyckte dom var bäst under tiden jag gjorde dom och så tyckte jag att huden gick tillbaka till sitt vanliga skick efter ett tag och dom behandlingarna kan man ju inte hålla på med hela livet så nu försöker jag göra så lite som möjligt med huden och just nu mår min hud ok tror jag!
3. Jag älskar SB! Det beror lite på vad du vill. Om du vill ha storstadspulsen, nattklubbar, events och leva loppan i drömmarnas stad ska du ju till L.A men om du gillar det som är lite mer relaxed, bra shopping, småstadskänslan, stranden och college fester så är St Barbara stället för dig.
4. Över lag är det inte bättre än Sverige, tvärtom. Däremot kan du hitta bra lghkomplex med schysst hyra, pool os.v för bra priser.. särskilt i L.A. I St Barbara har jag sämre koll. Jag bodde i det galna studentområdet Isla Vista i ett lgh komplex med andra ungdomar och det gick sisdär att sova på nätterna eftersom det är fester JÄMT. I L.A har jag bättre koll.. Åk runt i områden du gillar så står det skyltar överallt vad som är ledigt och inte, ta nr, ring lanlorden och be om att få kolla.
5. I L.A är det den sämsta månaden. En del regn och kyligt på kvällarna.. Det är som hösten i Sverige, typ sep med lite mer regn.
6. I St Barbara har jag dålig koll men vill du ha fest och full fart med massa galna college studenter- Isla Vista. I L.A, beror på vad du är ute efter men St Monica (om du gillar stranden, lite lugnare tempo, nära till skolan) annars lätt West Hollywood.
7. Absolut inte ; -))

Kram kram!!

Gabi
Hej sanne!
1. Hur gjorde du när du studerade i Los Angeles och fick hemlängtan?
2. Om man har sparade pengar och sedan tar csn, måste man ändå på något sätt via bank eller personlig sponsor/familjemedlem som sponsor bevisa att man har pengar till att klara sig på?

Hej Gabi!
1.Det är bara bita ihop, ringa lite oftare, maila, skypa, sysselsätta sig med massa annat. Alltså det är bevisat att när du åker iväg ifrån dina nära så kommer första dipen och den jobbiga hemlängtan efter 3 mån och så var det verkligen för mig men man får se det för vad det är. Man står ut och det är bara kämpa på.. Det försvinner =) Jag lovar! Det är en period, livsglädjen och peppen kommer tillbaka strax efter. Men längta får man, det är inget konstigt med det!
2. Hm, ja jag tror det.. Jag tror jag fick visa det!
Kram!!

Liv
När kommer bilderna på er lägenhet? :) har precis flyttat, behöver inspo ;) bästa bloggen har du! Kram

Hej Liv! Jag lägger upp bilder lite då och då men tycker att hemmet är personligt och vill inte visa för mycket av vårt hem, känns lite konstigt och faller inte naturligt för mig så jag lägger upp lite olika bilder då och då när jag känner för det. Hoppas du/ni förstår! Kramis

Clara
Hej, vad saknar du mest med LA? Vilken läsare tror du är ditt största fan, och beundrar dig så mkt? Har du gjort nåt du ångrat? Vad är din största rädsla? :) kram

Hej Clara! Mina vänner, storstaden, staden i sig, nej men allt. På riktigt. Det är en fantastik stad. Dock saknar jag det inte alltid, jag saknar det mycket just nu tror jag för jag inte varit där på länge men jag tror någon vecka där nu snart så skulle det dämpas lite och så kan jag släppa det ett tag! =) Kommer nog i hela mitt liv att åka dit lite då och då, särskilt så länge mina vänner bor kvar! Hmm, jag vet inte. Kan inte ens ta in ordet ”fan” känns så konstigt. Jag skriver ju bara en blogg =) Ja men inte mer än ett tag, jag fokuserar inte på saker jag ångrar.. förmodligen har man ju lärt sig ngt av det och alla människor ångrar något någongång så det är ingen big deal, så länge man inte gjort något dumt mot någon. Min största rädsla är ormar och döden, jag har riktigt jobbig dödsångest och jag tror det handlar om att jag har separationsångest, vill ALDRIG vara utan mina nära och kära. Vill inte vara ensam.. Låter sjukt men jag känner så! Konstigt. Kram kram

3 reaktioner på “Q&A”

 • Linnea skriver:

  Sååå roligt att läsa och tack för svaren! 🙂 DU är en underbar människa

 • Linnea skriver:

  Hej sanne!
  Alltid kul att läsa din blogg. Du är så himla söt.
  Jag undrar lite över det här med att du skrev om att man får visum på 6 år efter man har tagit en bachelor. Jag undrar bara hur säker du är på de? Jag pluggar nämligen på SMC just nu och har gjort det i 2 år och ska nu transfer till en annan skola. Om det va sant har du gjort min dag, NEJ jag menar du har gjort mitt liv tror jag, haha. Så det är inte bara OPT ett år man får!? Hade vart så glad för svar. Du kan väl svara här i kommentarsfältet bara för jag är sämst på att kolla min mail. Ha en bra dag! Linnea

  • sanne skriver:

   Hej! Jag hade lite fel =) du får ju jobba ett men om företaget vill ha kvar dig får du ett visum på 6 år!! kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.