I wanna know.

Tjejer, jag hoppas ni märkt att jag är tillbaka, numera uppdaterar jag minst 3 inlägg om dagen och försöker verkligen inspirera och underhålla er så gott jag kan. Men, jag känner ändå att det ni är en del som försvunnit. Antar att ni är ute och semestrar och har det gött men jag känner ändå att jag behöver lite feedback. Vad vill ni se mer av här i bloggen?

Kom gärna med alla förslag. Tycker ni det är för lite outfits/inredning? Personliga tankar? Mer inspobilder? Modetips? Ska vi köra en frågestund? HIT ME. Jag vill veta. 

(Vad sjuk min arm ser ut på bilden jag knäppte idag, haha..)

34 reaktioner på “I wanna know.”

 • Romiyana skriver:

  Lite mer av dagens outfits och inspo, skulle det gärna vara lite bättre 🙂

 • Elin skriver:

  Sanne, jag skulle jätte gärna vilja se mer inspo bilder och mer av dina outfits.
  Jag tycker att du gör ett kanon jobb och jag följer din blogg dagligen. Det märks att du uppdaterar mer.
  Keep up the good work! Kram

 • Katrin skriver:

  Mera av dina outfits 🙂 helst nästab varje daaag! Hehe

 • Linnea skriver:

  Dagens outfit, tips på alltmöjligt! Du är jävligt snygg. DÖR!

 • Ramona skriver:

  Åh snygga du. Äntligen kan jag säga att jag älskar din blogg, jag skulle vilja ser mer av eran lägenhet, mer outfits och mer videobloggar.. Följer din blogg dagligen.. kram på dig

 • Sara skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha några schyssta tips på prisvärda, bra restauranger i Torrevieja! 🙂 Var där förra året men då var vi ett så stort sällskap och hade små barn med oss så det blev liksom att vi åt där det passade sig. Men nu ska jag dit om några veckor med min kille, hans syster och hennes kille och då finns det mer tid att gå till mysiga och bra mat/drinkställen.
  Kramar!

 • Cornelia skriver:

  Kollar din blogg varje dag! Det är just variationen jag gillar med bloggen, och att du gör din egen grej. Det är liksom en härlig blandning av outfits, nya inköp, inredning, vardag, festligheter, funderingar osv… Gillar den precis som den är! Och den flitiga uppdateringen uppskattas 🙂 men kläder/skönhet/vardag och tankar är nog mina favoriter. PUSS

 • Cornelia skriver:

  Kollar din blogg varje dag! Det är just variationen jag gillar med bloggen, och att du gör din egen grej. Det är liksom en härlig blandning av outfits, nya inköp, inredning, vardag, festligheter, funderingar osv… Gillar den precis som den är! Och den flitiga uppdateringen uppskattas 🙂 men kläder/skönhet/vardag och tankar är nog mina favoriter. PUSS

 • Emmie skriver:

  Jag skulle gärna vilja se mer outfits, mycket inspobilder och MASSAMASSAMASSA träningstips. T.ex övningar, kost, träningsschema osv. Kram!

 • Amanda skriver:

  jaa mer personliga tankar och sminktips!! hur du fixar brynen kanske? 😀 annars tycker jag att din blogg är ashärlig som den är!

 • Anna skriver:

  Hej Sanne! Gillar din blogg STARKT! jag gillar variationen du har men det jag skulle vilja se mer av är träningstips, mer inspo/outfits och bra sknhetstips för tex hud och hår! ! Du är grym, glöm aldrig det. Kram

 • Victoria skriver:

  Hej!!!
  Tycker att din blogg är så bra som den redan är!! Men absolut, mer heminredning/tankar/outfits/vanliga-dags inlägg skulle göra bloggen ÄNNU bättre och ÄNNU mer inspererande. och absolut en frågestund, varför inte? Vill veta mer om dig och hur ditt liv i USA var.

  Du är så vacker!

 • Victoria skriver:

  Hej!!!
  Tycker att din blogg är så bra som den redan är!! Men absolut, mer heminredning/tankar/outfits/vanliga-dags inlägg skulle göra bloggen ÄNNU bättre och ÄNNU mer inspererande. och absolut en frågestund, varför inte? Vill veta mer om dig och hur ditt liv i USA var.

  Du är så vacker!

 • Carolina skriver:

  lite mer oufits och mycket mer stylingtips, tack! ;D

 • josefin skriver:

  mer outfit bilder och mer inredning 🙂 för du klär dig så himla fint! 🙂

 • Nina skriver:

  Jag gillade din blogg ”stil” på sbt mer, vet inte varför, du hade roligare bilder etc.. Mer av den gamla Sanne vill jag se ! Den bloggen följde jag dagligen, denna blogg följer jag en gång i veckan.

 • Paulinn skriver:

  Jag skulle vilja se mer av er lägenhet & lite tips på inredning kanske 🙂 grymt bra blogg annars!

 • vilhelmina skriver:

  Mer outfits!! 😀

 • Linn skriver:

  Du har redan allt, du är så bra! Du är en stor inspirationskälla för mig gällande allt! Kärlek till dig och din blogg! det känns som om man känner dig, och du strålar ut genom bloggen, genom datan och rakt in i mitt hjärta! Jag kommer aldrig sluta följa dig! Keep going sanne! Fortsätt vara den du är, Massa massa kärlek!

 • Sara skriver:

  Tips på snygga kläder och outfits, inredning och make up 🙂 älskar din blogg!

 • Sia skriver:

  Vill se mer inredning!!:)

  Mer outfits och ”Nytt in” kanske.. 🙂

  Även lite om dig & Mr skulle va kul o läsa, typ lite mer historia, ’gullegull’ inlägg helt enkelt 😉

  Love your blog!!

 • Mikaela skriver:

  Personliga tankar tycker jag skulle vara kul att läsa mer om, frågestunder är alltid roligt, träningstips! 🙂

 • Mikaela skriver:

  Håller med Sia, lite mer kärleksinlägg, och sminktips!

 • Sara skriver:

  Mer uppdatering, för det är ju inte riktigt 3ggr per dag… Än! Keep going 😉 och största anledningen till det är att jag går in så ofta 😉 din blogg är gryyyym!! 🙂 ser gärna mer outfits, inspo och som någon annan skrev, lite historier om dig och Simon! Och som du sa i intervjun i tidningen, att Simon stylar dig – lite exempel kanske? Eller ”Simon tipsar”? Vad killar gillar för kläder på tjejer 🙂 men även vad du/ni gillar för killmode vore kul! Så man vet vad man ska överraska killen med 😉

 • Madeleine skriver:

  Hej! Din blogg är redan helt underbart bra, men skriv om höstmodet? Träning, kost och ? Kram Kram

 • sofin skriver:

  outfits, personliga inlägg..

 • sofin skriver:

  outfits, personliga inlägg..

 • Linda skriver:

  Du har en så himla grym stil som inspirerar till 1000, så helt klart fler outfit bilder! Kanske fler tips på bra produkter och trender :)Kram

 • Emma skriver:

  Följer din blogg dagligen och du känns så äkta. Lite mer inspirationstips, outfits och träningstips skulle jag vilja se! 🙂 kram!

 • Millan skriver:

  Tycker din blogg är grymt bra som den är! Inspirerande och väldigt personlig:) din stil är jättefin! Jag tycker att det skulle vara kul att läsa mera om hur man kan kombinera olika plagg på ett snyggt sätt, tex stickat med något annat material/plagg, utan att det megasylat ut. Jag använder oftast jeans och tshirt/top+kofta, men ibland är det sjukt svårt att kombinera en tisha med ”rätt” kofta. Jag gillar, precis som du, när det är snyggt men enkelt och piffar gärna upp med smycken.
  Kram på dig!:)

 • Cissi skriver:

  Jag gillar dina modetips, modecollage och outfits!

 • Jessica skriver:

  Hej Sanne!
  Du är urgrym !
  Kan du inte prata lite mer om livet borta i LA?
  Inte bara om vart man ska gå, men personliga upplevelser!
  Vilka kändisar såg ni där? Hur kan du beskriva känslan att vakna upp, kolla ut och inse att du är i en av världens mest populära städer?
  Kan du inte prata lite om ditt kärleksliv där med? Du behöver inte nämna några namn, men bara lite om hur det går till att gå på date där, hur du blev utbjuden och hur det var att festa på klubbar som blond svenska? Hade varit superkul!
  Du är bäst!

 • Josse skriver:

  Hej !
  Läser din blogg nästan varje dag! Men nu på sommaren har jag inte hunnit läsa lika ofta. Men jag älskar din blogg, du är personlig, trevlig och söt:) jag skulle vilja att du bloggar om allt från tränings tips, inredning, mode, outfits, resor, din vardag till din resa i L.A. … Aaa om allt möjligt typ 😀

 • angelika skriver:

  jag vill se mer av lite tips om mode och outfits kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.