Feel for a change.

Jag är ju jättekinkig med mitt hår och toppar det alltid bara ytterst lite, är inte heller någon kamelont när det kommer till färg och toning utan kör alltid på en naturligt blond nyans.

För någon vecka sedan var jag och toppade mig hos min vän My, vi umgås väldigt mycket och här om dagen när vi var här hemma tyckte hon vi skulle toppa lite till, det är fortfarande lite tunt i topparna så nu ska jag kila över till henne för att fräscha upp håret ännu lite till. Jag älskar när håret ser välvårdat ut så ett par centimeter till kommer göra susen! Jag har tänkt mig att håret ska sluta precis vid halva brösten, nu är det längre än så.. det går en bit under. Jag har tröttnat lite på jättelångt hår och är sugen på längden på bilderna nedan.

 Älskar luggen på denna bild. Ambrossio <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.