LOVE.

Nu har alla våra gäster åkt tillbaka till Stockholm och det ekar tomt här. Vi har haft såå roligt och jag är så glad över att dom alla var här och hälsa på oss i vårt nya hem! <3

Jag skulle vilja sammanfatta helgen med en massa skratt, kärlek, sol, skratt (både med och åt varandra!), tjejsnack, cider, balkongen, bamsefrukost, nattmat, DANS, fotbollsmatch, fira, Sean Paul, Donken, 65 kronors pizza, svett, rosé, UR-språket, fullt hus och härj. En toppenhelg och jag längtar redan tills vi alla är samlade igen!

See you soon!

3 reaktioner på “LOVE.”

 • Liv skriver:

  Hej Sanne! Jag är en flitig läsare av din blogg och upptäckte nu när jag kom hem från torrevieja att du också var där?! Har inte haft internet där o kunnat följa bloggen men det va lite kul o läsa att du också varit på köpcentrumet där vi va 🙂 hade nog inte vågat hälsa om jag hade sett dig men det hade vart kul 😉 väntar ivrigt på bilder från lägenheten, vi flyttar nu i helgen o behöver inspiration!! Kram

 • Liv skriver:

  Hej Sanne! Jag är en flitig läsare av din blogg och upptäckte nu när jag kom hem från torrevieja att du också var där?! Har inte haft internet där o kunnat följa bloggen men det va lite kul o läsa att du också varit på köpcentrumet där vi va 🙂 hade nog inte vågat hälsa om jag hade sett dig men det hade vart kul 😉 väntar ivrigt på bilder från lägenheten, vi flyttar nu i helgen o behöver inspiration!! Kram

  • sanne skriver:

   jaa=) vad synd att vi inte träffades, du hade nog vågat om du hade sett mig.. jag ser inte så farlig ut.. och jag ÄR inte så farlig heller haha =) kanske ses en annan gång! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.