My life, my blog, my dreams. It’s my job.

Kära läsare! Det har varit en massa kul på senaste tiden, Nelly Catwalk, Semester, Spanien, Gäster, Fest och mycket annat. Nu har jag inte så jättemycket planerat här i veckorna framöver, vilket inte är så vanligt för min del MEN däremot har jag en massa planer på vad jag ska sysselsätta mig med..

Jag ska prioritera bloggen MYCKET mer och jag lovar minst 3 inlägg om dagen här framöver, jag ska bomba er med inspirationsbilder, bra shoppingtips, tränings och mattips, jag ska visa er lite mer från hemmet, inspirera er och verkligen hitta tillbaka till mina bloggrutiner. Men då hoppas jag att ni kikar in här lika ofta också? Näe då, jag klandrar er inte, jag förstår att det blir lite mindre bloggläsande på sommaren i och med allt annat kul man har att stå i! Men ni får gärna lämna ett litet spår när ni är här inne och kikar, det motiverar mig så mycket mer och det blir verkligen en ge och ta relation till bloggen.

Vad sägs om det? Sounds good? Jag börjar NU. Och eftersom det ser ut att bli väldigt lugna veckor framöver kommer jag att tipsa och peppa er såå mycket mer träningsinlägg, övningar och bra tänk för att nu ska jag träna. Min födelsedag är om en månad och då ska fasiken rumpan vara hårdare än min mans! 

9 reaktioner på “My life, my blog, my dreams. It’s my job.”

 • emmie skriver:

  JA! låter underbart. det glädjer mig 🙂

 • . skriver:

  Sanne, älskar verkligen din blogg och jag läser här varje dag. Jag skulle uppskatta något enormt om du ville peppa och skriva om din vardagsträning. För ca 1.5 år sedan var jag så extremt vältränad, den perfekta kroppen (enligt mig). Allt rasade när läkarana hittade en knöl i mig och jag var tvungen att äta kortison i 7 månader. ALLT fallerade. Vill såå gärna tillbaka till den drömkropp jag hade men det är svårt och en enda motgång blir så himla stor. Lite tips på självdiceplin vore guld också 🙂 Tusen tack för en av de bästa bloggarna!! KRAM från mig

 • Isabelle skriver:

  Yaay! Kikar in här flera gånger om dagen (din stil är magisk!) men har aldrig kommenterat, ska bli bättre på detta jag lovar 🙂

 • elin skriver:

  Sounds good! 🙂 Jag kikar in här dagligen. Bästa bloggen jag läser! 🙂

 • sandra skriver:

  Älskar din blogg Sanne, och så jävla kul att du kommit till Sundsvall 🙂 Ni verkar ha det sjukt snyggt hemma hos er och jag brinner för inredning så mer från erat hemma skulle jag mer än gärna se 😀 Sen att du lägger upp snygga outfitbilder är såklart också himla kul 🙂 Kram Sandra

 • Sandra skriver:

  Älskar din blogg och har läst den ända sen både du och jag bodde i LA. Dock har den försvunnit från söksidan på google, spelar ingen roll om jag klistrar in hela din adress med uniprice eller sannealexandra.com, det finns inte, så måste gå in på stylebytyra och sen klicka mig vidare.. Vet inte om det har blivit så för fler personer eller om det bara är mitt google som spelar mig ett spratt.
  Fortsätt blogga precis som du gör iaf! kram

 • Caroline skriver:

  Sedan ett par månader tillbaka så har du varit min största inspirationskälla. Varje gång jag tittar in på din blogg (vilket är ungefär 2-6 gånger varje dag) så mår jag bättre, känner mig inspirerad och känner att jag vill ut i världen och göra saker. Din fina personlighet lyser igenom bloggen och får många unga tjejer att må bättre, du är verkligen en jättebra förebild. Min största förebild. Kärlek till dig Sanne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.