Sassafras.

Absolut bästa låten just nu. Gick på repris i lördags när vi var ett gäng och hängde och hade det bra. Kommer garanterat strömma ur högtalarna i morgon. Pepp på en riktigt bra nivå!

Gillar ni?

6 reaktioner på “Sassafras.”

 • hanna skriver:

  När kommer alla bilder upp på dig på nelly? Coolt ändå att du är modell för dem nu!:-D

 • Elin skriver:

  Sanne! Jag och min pojkvän har precis gjort slut på grund av att han inte klarade av distans förhållande. Han bor i Örebro och jag har precis bott där i ett år tillsammans med honom, men har nu flyttat hem till Stockholm igen. Vi har båda pratat om ödet och att vi de kanske blir vi sen någon gång i framtiden, men inte just nu. Hur var det för dig och Simon? Jag har för mig att ni har en historia bakom er att du var i USA och sen när du kom tillbaka så träffades ni och så blev det ni? och under den här tiden så hördes ni till och från? Jag skulle behöva alla tänkbara tips för hur man kommer över de här. Ena dagen gråter jag och den ena dagen känns det ändå ganska så okej. Fortsätt blogga på! Den är helt underbar. Puss och kram

 • Cattis skriver:

  NÄR drar ni vinnaren av klockan??? Klarar inte av att hålla andan mycket längre snart!!!! Snabba pååååå!!! =)

 • N skriver:

  När dras vinnaren av klockan?!?!

 • N skriver:

  När utses vinnaren av klockan :D?

 • Kristina skriver:

  När drar ni vinnaren av klockan?? Jag kissar ju på mig här hemma snaart!! (a)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.