New In, Zara.

Och hur kommer jag att styla det?  

Paljettjackan, min älskade paljettjacka jag skrivit om tidigare och äntligen fått tag på. Jag kommer att matcha den med enkla tishor och jeans både till vardags och fest. Den kommer nog även åka på över klänningen jag köpt till bröllopet som äger rum på midsommar.

Tweedade tubtopsklänningen. Den kommer jag att matcha med nätta smycken, mjuka lockar och mina fina skor jag fick av Mr för ett tag sedan. Ljusa pastellfärger och guld!

Tweedade ”indianshortsen”  med gulddetaljer som jag tycker dom ser ut som kommer jag matcha tillsammans med vita tshirts, vita slappa skjortor, vita stickade tjockare tröjor och kanske bryta av med en ljus jeansskjorta. Lite gulddetaljer på det så!

6 reaktioner på “New In, Zara.”

 • Jennie skriver:

  Du skrev för ett ganska bra tag sedan att du ville skaffa hund. Vad hände med den ideen? 🙂

 • Jennie skriver:

  Du skrev för ett ganska bra tag sedan att du ville skaffa hund. Vad hände med den ideen? 🙂

 • lina skriver:

  hej sanne jag undrar hur mycket kostade jackan och klänningen? tacksam för svar! kram dilan

 • Elvira skriver:

  Hej Sanne! Jag skulle verkligen behöva din hjälp. Jag är 174-175 ungefär och är kurvig. Jag är större ner till, stor rumpa och större ben. Jag försöker hitta en klänning till min skolavslutning med jag är osäker på vilken modell som passar mig. Har du något tips? Kram:)

 • Elvira skriver:

  Hej Sanne! Jag skulle behöva din hjälp. Jag är 174-175 cm och är kurvig. Jag är större ner till med stor rumpa och större ben. Jag försöker hitta en klänning till min skolavslutning som är nästa vecka så jag har lite smått panik för jag har inte lyckats hitta någon. Jag vet inte riktigt vilken typ av klänning som passar mig bäst. Jag ska också ha klackskor som jag köpte på notme.se (Chara Shoe Black). Jag kommer bli väldigt lång.. Har du lust att tipsa om någon klänning som skulle passa? Kram:)

 • Elvira skriver:

  Hej Sanne! Jag skulle behöva din hjälp. Jag är 174-175 cm och är kurvig. Jag är större ner till med stor rumpa och större ben. Jag försöker hitta en klänning till min skolavslutning som är nästa vecka så jag har lite smått panik för jag har inte lyckats hitta någon. Jag vet inte riktigt vilken typ av klänning som passar mig bäst. Jag ska också ha klackskor som jag köpte på notme.se (Chara Shoe Black). Jag kommer bli väldigt lång.. Har du lust att tipsa om någon klänning som skulle passa? Kram:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.