Life is a beautiful place.

Ok babes! Det är mycket som händer veckorna framöver.

Denna vecka ska jag på arbetsintervju här i Sundsvall för ett jobb jag skulle vilja ha, på söndag lanseras Notme.se. I nästa vecka ska jag göra något jag drömmer om- vågar inte prata eller skriva om det för jag tror det bringar otur, nästa helg ska jag iväg med Nelly Catwalk och sedan är det bara ett par dagar innan jag och mitt hjärta går på ledighet. Vi hade tänkt att åka till L.A men eftersom det bara blir 6 nätter känns det inte värt det, L.A finns kvar. (Jno, I miss you and i will see u soon) Vi har bestämt oss för att spendera våra tio dagar i Stockholm och Eskilstuna, är vädret fint så är ju svensk sommar oslagbar och skulle det regna kan det bli en sista minuten men vi utgår inte från det. Dessa lediga tio dagar ska vi spendera sena nätter på dansgolvet i Stockholm, hänga hos svärisarna, hos mina föräldrar, på landet, med alla vänner och fira min systers student! Och när ledigheten är slut den 10e Juni flyttar vi in i lägenheten som vi köpt! HUR KUL?

Jag kan inte vänta alltså.

1 reaktion på “Life is a beautiful place.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.