Face.

Tänkte bara sticka in här och säga att jag verkligen vill rekommendera AHA-syrabehandlingen. Jag gjorde min första för två veckor sedan och har använt Dr Dennis Gross produkter, rengöring, rengöringspads och cremer och ser STOR skillnad, på endast två veckor. Jag lovar er! Min pojkvän har till och med kommenterat att det ser såå bra ut efter dessa två veckor. Jag tror syrebehandlingen har verkat nu en massa efter att jag gjort den så man ska nog inte haka upp sig på hur man ser ut direkt efter eller endast två dagar efter utan låta det gå lite tid.

Jag ska göra min nästa behandling på måndag och jag tror verkligen detta kommer bli helt fantastiskt bra! Jag är överlycklig över att det funkar och har gått osminkad både igår och idag. Så hett tips till er som har små porer ni vill bli av med, ojämnheter eller bara oren hy över lag. Detta hjälper alltså både för dig som har ytterst lite problem men även för dig med större problem.

Dr Dennis Gross är för övrigt dom första hudprodukterna som jag känt mig supernöjd med, dom är väldigt starka och har gjort under tillsammans med behandlingen. Happy face!

Det här är jag helt osminkad igår och jag tror minsann detta kommer kunna göra susen för min hy!
Prova du med!

D

11 reaktioner på “Face.”

 • anette skriver:

  hej sanne! behandlingen verkar superbra skulle också verkligen behöva göa det. men vart kan man göra behandlingen? och hur många gånger ska man gå ungefär och hur mycket kostar en behandling per gång? 🙂
  vart får man tag på dom bra produkterna Dr Dennis Gross?
  tacksam för svar. kram anette

 • anette skriver:

  hejsan sanne! jag undrar vart man kan göra den där AHA-syrabehandlingen och hur många behandlingar ska man göra ungefär? och hur mycket kostar det per gång. och jag undrar också vart man får tag på Dr Dennis Gross produkterna asså vart/vilka ställen man kan köpa det på och hur mycket kostar dom produkterna ungefär?
  tacksam för svar kramar anette

  • sanne skriver:

   Hej! Det kostar runt 600 (iaf här!) och du kan göra det hos nästan alla hudterapeuter så googla var det finns omkring där du bor! När du kommer dit så kommer dom att titta på din hy och tala om hur många dom tror du behöver, du bör göra dom med ett par veckors mellanrum. För min del trodde dom att jag skulle behöva göra tre men det visar sig, kanske blir det superbra innan det eller så kanske jag behöver fler. Det får vi se! Dr Dennis Gross produkterna var väldigt dyra, jag var inte alls sugen på att lägga ut pengarna till en början men när hudterapeuten talade om för mig att min hy aldrig skulle bli bra om jag inte använde bra produkter utöver behandlingen så kunde jag inte låta bli och jag är glad nu i efterhand att jag la pengar på det, det är ju ändå mitt ansikte! Du kan hitta dom lite billigare här http://www.pricerunner.se/sp/dr-dennis-gross-alpha-beta-peel.html men kolla upp med hudterapeuten eller någon som kan vad exakt du behöver för jag och en tjej jag känner fick helt olika produkter så dom går helt utifrån din hy! =) kram kram och lycka till! Ps. det kanske räcker med bara rengöring och padsen för dig så kan du köra på egen fuktcreme, det gjorde jag!

 • amanda skriver:

  tack för tipset. bokade tid förra veckan så ska dit på måndag med:)

 • Evelina skriver:

  Hejsan =)

  På vilken salong i s-vall gör du dina behandlingar?

 • Evelina skriver:

  Hejsan =)

  På vilken salong i s-vall gör du dina behandlingar?

 • Elin skriver:

  Hej fina vackra du 🙂
  vad kostar det ca? och vart i sundsvall gör du det?
  Jag har så extremt mycket komplex för min dåliga hy, massa ojämheter,ärr och massa öppna porer( förlåt för all information) men min dröm är att kunna gå utan smink bara med lite mascara och kunna känna mig snyggast i hela världen!

  • sanne skriver:

   Då tycker jag du ska gå till spa city break och prata med en hudterapeut där, dom har en ny grej, en roller som dom rekommenderar för tjejer/killar med ganska mycket besvär. En kompis till mig gjorde den behandlingen i lördags och det ska ta ungefär 6 vek innan det har verkat helt och hållet men massor av hennes ärr har redan försvunnit! Kram kram

 • Sanna skriver:

  gud va snyggt !
  jag vill oxå förbättra kvaliten på min hy, får sätta igång med lite behandlingar när jag börjar jobba igen nu efter plugget =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.