He’s just to good to be true.

Vaknade jag upp med mindre allergi än vanligt idag vilket ledde till att jag kände mig pigg och glad. Jobbade från sängen och det flöt på bra, blev kvar runt 13. Åt en smarrig lunch i solen, hur gott är det inte med svamp? Pappa löste så att jag får en kortisonspruta i veckan som ska motverka allergin. Småshoppade lite nödvändigheter (läs undies & mascara) och så fick mitt hjärta ett spontanryck och köpte ett par skor åt mig som han sett att jag har stirrat mig blind på. Vilken karl jag har! Jag måste vara en snäll flickvän eller så har han gjort något dumt haha 🙂

Snacka om att tankarna styr, igår vaknade jag upp med världens allergi och kände mig inte alls pigg och glad och jag kan säga att dagen blev helt värdelös. En negativ tanke leder till fler, ibland skulle man bara vilja kunna styra över sina tankar. Tankarna ska inte få styra en hel dag. Eller vad säger ni? Är det inte lustigt hur tankarna ibland bara tar över och en dag kan bli helt värdelös trots att det inte är något speciellt som har hänt?

Snapshots from today.

9 reaktioner på “He’s just to good to be true.”

 • Emma skriver:

  Kan du inte visa bättre bild på skorna? 🙂
  Kram!!

 • Ida skriver:

  håller med om det du skrev om tankar! det kan verkligen förstöra en hel dag . fina bilder 🙂 kram

 • julia skriver:

  och tänka sig att jag såg dig och simon idag inne på scorett när ni köpte skorna! tänkte gå fram och hälsa men fegheten smög sig på och jag gick vidare, ångrar det nu dock! har ju hållt utkik efter dig på stan sedan du flyttade till min lilla stad! men jag måste säga att du var verkligen så fin som jag hade förväntat mig men blev lite förvånad över hur liten du faktiskt är! många kramar från en sundsvallsbo och trogen läsare!

  • sanne skriver:

   nämen! Du skulle kommit fram och sagt hej =) det hade bara varit kul! vi kanske ses en annan gång igen.. haha, ja jag är inte så stor faktiskt! kram kram

 • isabelle skriver:

  Hej Sanne! Grym blogg du har, såg i tidigare inlägg att du har en guld YSL ring med skitsnygg sten, har vart på jakt efter den ett tag, från vilken hemsida beställde du den? (alt butik du köpte den i). Tänkte köpa en sån till min syster i present, vilken färg skulle du valt? trivs du i den?.. //isabelle

  • sanne skriver:

   Tack! Min är från Nathalie Schuterman i Stockholm, har även en onlineshop. Jag skulle satsa på en guld och marinblå till din syster, klassiskt och snyggt.. kan inte bli fel =) Jag älskar min och vill helst ha på mig den jämt! kram kram

 • Anna skriver:

  Vilken färg o storlek har du på dina ray ban brillor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.