Gravidvecka vecka 22 bebis 2

Vecka 22 redan, var försvinner tiden? Helt GALET! Jag kan inte förstå. Jag försökte räkna lite nu och insåg att om jag skulle föda i samma vecka som jag födde Frans är det bara 14 veckor kvar =)

Mående: Jag har mått bra men varit trött också, jag kände verkligen av igår att jag i tisdags fotade från morgon och gjorde grejer till sen kväll. Jag tog en 1,5 h nap igår eftermiddag och hade kunnat sova dubbelt så länge. Denna veckan har faktiskt coronaviruset också tagit så mycket tid av min tankeverksamhet så att jag har blivit helt matt.

Cravings: Ligger nog kvar på frökusarna haha. Fick ett enormt pizzasug i söndags så jag och J klämde varsin. Jag lyckas verkligen få i mig en hel nu när jag är gravid!!

Vikt och kropp: 4-5 kg, dom känns faktiskt när jag gör vissa grejer, framförallt i ryggen. Det sitter ju mest runt nedre delen av magen. När jag tränade Barre i helgen känner jag ju det när vi gör höftlyft, armhävningar os.v.. Extra bra träning haha!

Hormoner: Nej men denna veckan har dom nog varit lite överallt. Det kanske blir så i kombination med trötthet, mycket jobb samt en coronapademi? Försöker hålla lugnet och lita på att det blir bra, jag tror verkligen detta är ett wake up call för oss människor, vi kan inte behandla vår planet och våra djur hur som helst, det slår tillbaka..

Övrigt: Jag vill inte nämna ordet på C igen men det tar upp mycket tid här, ska vi plåta min kollektion i Spanien eller inte? Ska J spela slutspel? Blir det helt avblåst eller tomma läktare? Ska Frans till föris? Vågar man åka tåg? Jag är ju verkligen inte så rädd att bli smittad själv men vill inte gå runt och smitta andra och vill ju ta mitt ansvar för att dämpa ner det här läskiga viruset som sprider sig som en löpeld. Vilken start på 2020 va! Om du bara visste lilla S vad som sker här ute, vi hoppas det rett ut sig innan du tittar ut <3

Och här är lille magen i vecka 22.

 

6 reaktioner på “Gravidvecka vecka 22 bebis 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.