Pyjamaskostym

Vi har ju helger tillsammans från att J’s säsong är slut annars har J alltid match på lördagar så oftast är det jag och Frans men nu fick vi ju helt oplanerat en helg ihop, inte för att vi gjort något men vi har hängt inomhus. Vi har alla burit pyjamas 24/7 vi har sovit på varandra i soffan, ätit glass, myst, lekt och tittat på tv. Faktiskt världsklass-mysigt!

Jag har burit min pyjamas från Arket, länk till morgonrocken HÄR och matchande byxan HÄR.

Som desså två lekt, alltså att stå i köket och dona lite och höra dom från Frans rum ligga och prata är det finaste jag vet. Är så glad att Frans är så pappig nu, passar perfekt när en till liten filur joinar familjen!

I detta nu sitter grabbarna och leker här i vardagsrummet och jag skriver till er. Solen skiner och vi ska ut till Bromma om ett tag, jag är förkyld men ingen feber – vilket jäkla immunförsvar va? En med halsfluss och en med ett virus med hosta och feber. Hurra!

Här sitter jag och ser ut som jag var en sväng på Ibiza. Gaby var här och sprayade mig i morse inför en plåtning jag har med mitt klädmärke på tisdag. Härligt o vara ofixad den här årstiden och ha en liten bränna haha.

Örhängena är nya länk HÄR. Jag är ju inte så förtjust i att bära smycken, jag bär alltid väldigt små diskreta men dessa kändes ”jag” haha. Halsbandet är mitt favorit från Blue Billie, länk HÄR. 

2 reaktioner på “Pyjamaskostym”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.