Chimi Eyewear Black Lens

Good news!! Chimi har nu släppt glasögon med svart lins på alla glasögon i deras Core kollektion. Så ljuvliga nyheter tycker jag!! Såhär ser det alltså ut nu, du kan få svart glas istället för samma färg som på bågarna eller om du inte varit förtjust i spegelglas. Jag som har mina favoritmodeller redan blev superglad för att tex min mest använda modell ”008” blev så enormt snygga med svart glas men med annan färg på bågarna. Ah. Jag är så glad!! Så bra idé av Chimi känner jag. Svart lins gör ju att glasögonen blir lite mer diskreta. Ni måste bara spana in allt HÄR.

Något ni inte vill missa är i alla fall min rabattkod Sanne15 som ger er 15 % på hela Core Collection och är giltig mellan 27 Mars – 7 April. Ni kan använda koden både online och i butik (Krukmakargatan 31) Chimi erbjuder fri frakt, fria returer, snabb leverans och ett årsgaranti.

Tillbaka till denna nyhet. Vi säger att du har ett par bruna glasögon just nu med brunt glas, då kan du alltså nu få dom med svart glas som nedan.

Här ser ni mig i deras modell ”008” i färgen ”Coco” men då med svart glas nu då, så snyggt med svart och brunt ihop. Tycker det ser så exklusivt ut och passar ju till allt!

Här har ni mig i deras modell #005 i färgen ”Peach” Dessa är ju sjukt härliga men mer färgglada i original, då är glaset i samma färg som bågarna men här ser ni mig då i den här färglada bågen men med det svarta glaset som bryter av och tonar ner.

Men några andra good news är att två favoriter finns i lager igen som båda varit slutsålda. Två riktigt bestsellers! Ni kan spana in mina favoriter HÄR.

Först ut modell #004 i färgen ”Berry” Så klassiska och dessa slåss jag och J om!

Och så dessa som varit enormt poppis! Modell #006 också i färgen ”Berry” Piffar upp vilken outfit som helst.

1 reaktion på “Chimi Eyewear Black Lens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.