Teeth are hurting, SA spring collection and eggs

Ni är så många som frågar om mitt diadem, jag älskar det. Jag tror detta är det första diademet jag använder som inte gör ont, jag brukar uppleva att dom trycker och det brukar vara en befrielse att ta av sig det men detta använder jag när jag bara går hemma också. Så himla skönt! Det kommer från Picapicas, ni hittar det HÄR.

Jag jobbar ju med SanneAlexandra SS 19 nu och det är verkligen en dream come true, vi är så många i mitt team. Det kommer bli en SÅ fin kollektion. Här nedan är en kombo jag gillar och funderade på till våren, jag ska ju göra mina ’Suit pants’ som ni ser på bilden i nudefärgat och tror att en nudefärgad tunn stickad off shoulder hade varit så fin till. Vi får se. Vi har lite andra planer!

Som jag nämnde så har jag ju Frans sovandes på mig varje dag. Det är det mysigaste jag vet! J är på bortamatch så Frasse och ja har umgåtts själva <3

Vi har tex varit och pratat med min PT. Här var vi påväg! Alltså Frans har just nu så blåa ögon, det har han haft sedan han kom, jag har inte såhär blåa ögon och J har brun/gröna.

Jag hade min bästa vän över här ikväll, jag åt en soppa eftersom jag har så satans ont i munnen sedan jag satt i tandställningen, AJ. Jag tog en alvedon vid lunch och sov med Frans i två timmar, jag får inte i mig så mycket mat så jag blir helt slut. Jag är en sådan som aldrig missar några mål, jag råkar inte bara missa lunch eller middag utan äter alltid mat!! Jag känner verkligen nu hur jag behöver min energi. Nu har jag lite ensamtid, Frans sover och jag sitter och skriver till er och äter mosat ägg och avokado, rätt gott ändå men jag saknar att tugga. Det är tydligen såhär i början, jag längtar tills det lägger sig, jag saknar redan mat. Jag hade då aldrig kunnat gå på någon strikt diet eller klarat av att juica.. inte min grej.

1 reaktion på “Teeth are hurting, SA spring collection and eggs”

  • Emma skriver:

    Jag hade också den tandställningen som du har, minns smärtan i början, kunde inte äta någonting i princip, hemskt. Efter 1-2 veckor började det avta och jag kunde äta som vanligt, märkte knappt av den faktiskt förutom dem gånger jag var och spände den, men det höll bara i sig någon dag sen var det tillbaka till normalt igen. Men man känner ju iallafall att det händer något och att tänderna börjar flytta på sig 🙂 Bästa beslutet jag tagit för mig själv, jag vet faktiskt inte ens om någon märkte att jag hade den i, inget jag fick höra iallafall, värt varenda krona!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.